sami_horo Публикувано Март 30, 2008 Публикувано Март 30, 2008 ей хора много ви моля искам да си намеря ноти на български народни хора ,сайт ли някакав ,но мисълта ми е да са готови само да ги принтирам и да почвам ако ме разбирате... ако някой може да ми помогне да пише по скайпа ( sami_bg1 ) благодаря предварително Цитирай
Vacheto Отговорено Март 30, 2008 Отговорено Март 30, 2008 (Редактирано) български народни хора, сайт ли някакав ,но мисълта ми е да са готови само да ги принтирам и да почвам ако ме разбирате... Здравей, Ето една уеб страница за Фолк самоучители: www.folkfactory.com Предлага софтуерни самоучители вкл. ноти в PDF формат, така и готови школи + CD, мулти тракове на партии, забавено видео ( с оригинален аудио пич и т.н ). Folk Factory предлага и курс за обучение ( Тhe Masters ) - може да се регистрираш и вземеш уроци от най-големите в бранша. М/у другото всички от продуктите (вкл. физическите ноти ) се предлагат в PDF online на по специална цена. В уеб страницата не е подликувана школата за обучение от семинар 2007 но и тя се предлага ( парчетата са писани от Петър Ралчев, Ангел Димитров, Иван Ковачев ... и вкл CD, но има и онлайн версия в софтверен пакет ). Ползвай контактите в сайта или по-долу за конкретни въпроси ! Поздрави, И.К web-page: www.folkfactory.com e-mail: folkfactory@gmail.com Редактирано Март 30, 2008 от Vacheto Цитирай
Recommended Posts