kiksy Публикувано Март 30, 2008 Share Публикувано Март 30, 2008 Здравейте, От скоро имам МАК и се опитвам да работя на Logic. Използвам непълната версия. Имам само 1-2 Jam PAcka. Наскоро се сблъсках със липсата на VST. Оказа се, че при МАК те се наричат AU. Въобще не мога да разбера как да си намеря или да си инсталирам. Тъй като едва ли ви се обяснява, много ще ми помогне и линк по темата Не бих искал да ви моля за линк към торент, но пък искам да видя как работят въпросните АУ. Много благодаря, Киро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Март 30, 2008 Share Отговорено Март 30, 2008 Повечето VST инструменти имат и RTAS и AU опции за инсталиране. Тия на Native Instruments със сигурност всичките аимт AU опция и бачкат с Logic без проблеми. Jam Pack-овете първо, че лесно се намират и второ - струват по 78 евро единия, така че ако ще бачкаш с комерсиални цели, най-хубаво си ги купи. Друг е въпроса, че новия Logic струва 380 евро с ДДС и върви със всичките Jam Pack-ове, пък и е доста по-разумно направен спрямо старите версии (не знам ти с коя версия работиш). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts