7thString Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 Е, то никой не би коментирал качеството- моето его не би ми позволило да дам 20 бона за китара и да изкоментирам, че не ме кефи Цитирай
PlamenM Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 по случайност в един от магазините в Ню Йорк бяха оставили класическа китара лютиерска с цена 17000 долара извън помещението за платиниум китари - скъпи скъпи скъпи ( в интерес на истината на другия ден се бяха поправили). Използвах случая да посвиря на това невероятно чудо, и след това пак на на един сравнително висок клас Рамирез (5 000 $) до него.Китарите бяха темброво различни , но коя е по-добро , не мога изобщо да кажа. Обаче - истината е следната , висококласните китари има нюанси,тембри, възможности които следва да бъдат разкрити и употребени само от добрия (висококласен) музикант. Така че аз правя разлика между класическа китара от 500 и от 5000$.Но между 5000 и 2000$ - сори, трябва да си друг клас....така че всяка жаба.... ( п.с. кога ли ще си поръчам една китара с френч финиш от Галин)..оффтопик Цитирай
Recommended Posts