Комари в Буря Публикувано Март 29, 2008 Публикувано Март 29, 2008 Такааа....това парче е на новата ми групичка.Опитваме се да докарваме малко джаз-поп-рнб нещо Искам да изкажа специални и огромни благодарности на Драго от Синтез!!!!!!ЕДНО ГОЛЯМО МЕРСИ,без него нямаше да стане така С песничката ще участваме на конкурса на кока-кола.Моля дайте мнения всякакви!!!вземете под предвид факта,че парчето е направено за около 1 час и нямахме никакво време,защото заминаваме,но като се върнем ще го обработваме!!!приятно слушане... http://media.putfile.com/Can-you-tell-me-why Цитирай
Dan Отговорено Март 30, 2008 Отговорено Март 30, 2008 (Редактирано) Ако девойката не си стягаше гласа толкова, щеше да звучи добре! Какъв е тоя конкурс на кока-кола? Редактирано Март 30, 2008 от Dan Цитирай
Demiurg Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 - Парчето е приятно, но имате огромен проблем с клатенето. Мацката бави доста.... Китарата - също. Личи си, че не е дообмислено - баса и китарата свирят почти едно и също. В китарата ми липсва мелодична линия - нещо, за което ухото да се хване, когато мацката не пее. Самото пеене (мелодията) е много яка, но на 4-5-то повтаряне писва... Иска ми се поне още една мелодия в гласа. Но определено парчето има доста потенциал, и ми направи впечатление и го запомних още като слушах подред парчетата от конкурса. Пък темата ти сега я виждам. Цитирай
Bandita Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Поздравявам ви за стиловата ориентация! Парчето е готино, темата много приятна и запомняща се. Подължавайте в същия дух и успех! Цитирай
Recommended Posts