AccesS Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 бояне спокойно никой не ти се е карал гледала съм те как свириш, харесва ми стилът ти като дойдеш в каварна отново непременно ми пиши да посвирим двамата току виж съм научила нещо въпреки че не ми се отдава много Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 бояне спокойно никой не ти се е карал гледала съм те как свириш, харесва ми стилът ти като дойдеш в каварна отново непременно ми пиши да посвирим двамата току виж съм научила нещо въпреки че не ми се отдава много Еййй тоя заби мацката бе еййй Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 аз пък свиря от точно 7 години и 15 дена с група Каскадьори иначе преди да започнем имам 2 седмици свирене на първият ми такт,който още използвамоще инфо: Когато започнах да свиря бях на 9 без 2 месеца ,а сега сам на почти 16. интересно ми е ,че част от барабанистите,които често пишат в този форум всъщност нямат чак толкова голям опит,а още по-интересно ми е че аз имам по-голям опит от тях Спокойно бе моето момче,това,че някои бащи натоварват децата си с тяхните неусъществени мечти не води до нищо добро.Това,че някой е свирил 7 или 70 години нищо не значи.Значими са други неща,които явно са ти неизвастни.И по спокоино я карай,айде със здраве ЕЕЕЕЕ ебати комплексарското изказване айде няма нужда бе Ветровити Цитирай
bonzo Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 пич личи си че ника ти не отговаря на манталитете и ума ти егати сериозните приказки тенкс за подкрепата Цитирай
Uraganski Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 Бозо,признавам си,че по начина по който се беше исказал ме заблуди и подразни.Извини ме за тона ,и извинявай ако съм те обидил Цитирай
Uraganski Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 Тъпо копеле,съжълявам,че съм ти нарушил душевния мир.Прости ми Цитирай
bonzo Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Е ветре благодаря че си така добър да се поправиш и извинявайте че се изказах така интересно ми е ,че част от барабанистите,които често пишат в този форум всъщност нямат чак толкова голям опит,а още по-интересно ми е че аз имам по-голям опит от тях под опит имах в предвид че не свирят чак от толкова много време.Просто тогава бях приятно изненадан от това Цитирай
Katsko Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 (Редактирано) ми те книжните плъхове винаги най-много знаят не че имам някого конкретно в пред вид... Редактирано Август 18, 2005 от Katsko Цитирай
bonzo Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Аз съм чичо плъх и ще те изяммммммммммм :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 С наще глупави офтопични спорове затрихме хубавата тема аре аз ще подкарам с нещо интересно: най-добрият барабанист измежду басистите Victor Wooten е запо4нал да свири на три години,а на 5 вече е свирил по концерти с wooten family и затва са си е е>ал мамата Цитирай
Katsko Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 аз в яслите вече свирех на ударни-в смисъл който не беше съгласен с мене го удрях и сега продължавам с тая практика :evil: иначе със сигурност е хубаво да започнеш преди 16(то май ти си на толкова)щото след това по-трудно се изграждат двигателни рефлекси.затуй колкото по-рано толкова по-добре.обаче чак на 3 години :think: .напомня ми на шашавите китайци дето бебета дето не могат да ходят тренират у-шу :wall: .9-10 е добра възраст според мене,затва музикалните училища са супер. Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 аз започнах на 9 без два месеца и си мисля че още по-рано ще е по-добре но аз съм направо супер в сравнение с други дръмери проблем аз съм напълно самоук иначе вече мошеше да свиря много по-ритмично и много по-точно шото съм леко скаран с метронома,което оги ми натяква всеки път в студиото Цитирай
satan4o Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 еми от скоро трагнах на уроци по китара ина4е свира много добре на тарамбука от две три седмици но не ми се занимажа с барабани Цитирай
Recommended Posts