Anakon Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Я да уточним: то това дето го правим на барабаните свирене ли му се вика? . Щот за китаристите е стъргане, за басистите тармъчене, а за пианистите - натискане на зелето :green: хахахахаха а какво са за нас засуканите пищящи китарни сола? на мен, например, неща тип Ингви Малмстийн хич не ми понасят... освен това да не забравяме - най-старите музикални инструменти са ударните Цитирай
evans Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 за някои може и така да е . за мен си е чиста проба хоби/развлечение, обаче се опитвам да стана по-добър в това си хоби. същотот е като с жените, ти на тва "дранчене" дето го праиш с гаджето/жена си СЕКС ли му викаш ? колкото за добрата спортна форма, преди и след репетиция хихи Виж сега или си музикант или си ебач ,двете някак си не върви.Една жена иска да и обръщаш внимание, то затова най -дългата ми връзка е 72 часа .Последното ми гадже с което ходих скъса с мен защото не и обръщах достатъчно внимание,даже си спомням че когато се видяхме последния път преди да скъсаме, я лъгах че ще ходя с майка ми да прекарваме багаж и нямам много време .А тя си беше готова е..е,даже ми намекваше да я изпратя,но аз не та не като се испратихме хванах си рейса и отидох да свиря.Нали голям балък съм Цитирай
Anakon Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 (Редактирано) evans, не си балък - музиката над всичко! Иначе е добре човек след репетиция да поработи качествено и над жената...да се реваншира хубаво за пропуснатото време заедно В крайна сметка то не е много по-различно от свиренето - овладяване и прилагане на разнообразни техники, смяна на различни ритмики, неочаквани майсторски акценти на слаби/силни времена... Понякога свириш някоя нежна рок балада, понякога нещо по-бързо и брутално хехехе Редактирано Юли 27, 2005 от Anakon Цитирай
Fortissimo Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 по интересното е по колко време на ден се свири. Дето се казва поне 30-на минути да се подаржат палките на ден. Цитирай
YtseJam Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 по интересното е по колко време на ден се свири. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=761 Цитирай
Egon Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 Как половин час, по-малко от 2 часа няма смисъл, освен да поддържаш форма, ма да се развиваш...ц. Цитирай
Katsko Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 от 10-на години,ама с прекъсвания.сериозно-около 5 години Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 от 10 години ,дай боже тази година да влезна в нбу та да се узаконя при кой мислиш да учиш бе бате, че и аз мисля да пробвам НБУ и търся мнения и съвети Цитирай
bonzo Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 аз пък свиря от точно 7 години и 15 дена с група Каскадьори иначе преди да започнем имам 2 седмици свирене на първият ми такт,който още използвам още инфо: Когато започнах да свиря бях на 9 без 2 месеца ,а сега сам на почти 16. интересно ми е ,че част от барабанистите,които често пишат в този форум всъщност нямат чак толкова голям опит,а още по-интересно ми е че аз имам по-голям опит от тях Цитирай
AccesS Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 аз пък свиря от точно 7 години и 15 дена с група Каскадьори иначе преди да започнем имам 2 седмици свирене на първият ми такт,който още използвамоще инфо: Когато започнах да свиря бях на 9 без 2 месеца ,а сега сам на почти 16. интересно ми е ,че част от барабанистите,които често пишат в този форум всъщност нямат чак толкова голям опит,а още по-интересно ми е че аз имам по-голям опит от тях това че свириш отдавна не винаги означава че можеш да свириш толкова добре както някой друг барабанист с по малко стаж в бранша. и какво всъшност е опит ? свиренето в мазето ? едвали Цитирай
Uraganski Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 аз пък свиря от точно 7 години и 15 дена с група Каскадьори иначе преди да започнем имам 2 седмици свирене на първият ми такт,който още използвамоще инфо: Когато започнах да свиря бях на 9 без 2 месеца ,а сега сам на почти 16. интересно ми е ,че част от барабанистите,които често пишат в този форум всъщност нямат чак толкова голям опит,а още по-интересно ми е че аз имам по-голям опит от тях Спокойно бе моето момче,това,че някои бащи натоварват децата си с тяхните неусъществени мечти не води до нищо добро.Това,че някой е свирил 7 или 70 години нищо не значи.Значими са други неща,които явно са ти неизвастни.И по спокоино я карай,айде със здраве Цитирай
bonzo Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 съжелявам ако съм засегнал някой но просто съм свикнал да съм винаги най-малкия и най-неопитния ,а тук мога да се похваля с някои постижения което си е супер. под опит имам предвид че съм свирил с повечко и различни чинели и съм свирил на различни барабани,съшо така съм счупил голям брой чинели acces споко не сам казал нищо за барабанистките Цитирай
bonzo Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 абе хора аз имам проблем с изрязаването исках да кажа че за тези 7 години не сам седял само в мазето ами съм свирил по много концерти и така мисля че съм натрупал някакъв опит също не съм казал че свиря по-добре от който и да е в бранша,даже мисля че всеки друг свири по-добре от мен Цитирай
Recommended Posts