rockstar666 Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 Аз също много се израдвах на парчето,доста интересно,пускам си го отново! Цитирай
ronia Отговорено Април 1, 2008 Автор Отговорено Април 1, 2008 първо да благодарим на всички за вниманието и за коментарите! после искам да кажа, че за нас те идват в много приятен момент: днес правим две години като група. най-хубавото в цялата работа е, че направихме парчето според собствените си представи, точно както искахме да прозвучи в нашите уши. затова усещането е още по-яко! Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 супер е, малко е заглъхнало откъм запис или де да знам, обаче супер Цитирай
ronia Отговорено Април 16, 2008 Автор Отговорено Април 16, 2008 (Редактирано) мерси, така е със саунда на лайв-ъндърграунда - който търсихме Редактирано Април 16, 2008 от ronia Цитирай
kmfb Отговорено Януари 21, 2012 Отговорено Януари 21, 2012 Хей, много ми се дослуша тази песен точно днес, но нещо не мога да я намеря майспейса не лоудва като хората, а на сайта я няма. Дайте яяяяя... плащам по PayPal Цитирай
Recommended Posts