mupcku Публикувано Март 26, 2008 Публикувано Март 26, 2008 Хора кажете как може да се разбера дали па50-то ми е оригинално и дали има сносни фалшификати или зависи? Цитирай
kalinpetkov Отговорено Март 28, 2008 Отговорено Март 28, 2008 Виж бандерола Свири ли? Като свири няма какво да търсиш повече. Цитирай
mupcku Отговорено Март 28, 2008 Автор Отговорено Март 28, 2008 e...свири перфектно но въпреки това... Цитирай
melih_korg Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 ментак па50 няма , има китайско производство и италианско, за 50-то знам че го сглобяват в китай, но не се притеснявай, при него захранването е външно Цитирай
kalinpetkov Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 Че ако е вътрешно какво? Те цял клавир са сглобили, па едно захранване ли няма!!! Цитирай
melih_korg Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 при па80 серията, захранването е вътрешно и при китайските модели се случва фалове, много колеги са идвали при мен с подобни проблеми, при ра50 серията е с токоизправител и не е от китайските боклуци, знам че се опитваш да се правиш, че разбираш ама помогни на човека, не да се бъзикаш с хората, нямаше да пиша ама трудно се въздържах, гледам и при други колеги си писал глупости, затова това ми е последното влизане тук и писане, бай на всички Цитирай
mupcku Отговорено Април 2, 2008 Автор Отговорено Април 2, 2008 благодаря много, наистина много ми помогнахте, както винаги де Цитирай
Recommended Posts