alexthegreat Публикувано Юли 7, 2005 Публикувано Юли 7, 2005 http://svetulko.hit.bg/MyBEST_Song_3.mp3 Да взема и аз да си покажа "майсторлъка". Май малко монотонно излезе...ма предимно ритъм партии ме влекат, че хич не отбирам от ноти, арпежи, Кърпежи и др. Записчето е директно с PC-то и Гитар Риг плеъра...за сега по-наблягам да го науча да си го свиря добре, пък после миксиране и т.н. Така че профи звук не се надявайте да чуете тук Имам идея да го запиша с два различни ефекта и да го пораздвижа малко в ляво и дясно началния мотив например. По-късно може и соло да сложа ако задобрея.. и ако науча най после някоя от хилядите аудио програмки, които ми висят на компа. Хайде със здраве. Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 готино е някой рифове и на мен са ми хрумвали в началото като свирех ама после реших че са хрумнали и на още 97465394 човека и ги за*бах ама иначе има яки моменти ако му сложиш втора китара която да свири нещо върху тва ще стане много яко Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 ееее супер е бравос! има куфялка в това! най-вайното е че си го изсвирил добре - без грешки и чисто! на прав път си не като мене Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 (Редактирано) Доста интересно звучи Хареса ми и на мен, поздравления Направи сега малко по-приличен саунд и запиши бас примерно и всичко ще е ок. Ohial, шансът винаги да свириш напълно оригинални рифове е изключително близък до нулата А пък тези в творбата на момчето(edit:като гледам си петнайсетина години по-дърт от мен, ама както и да е...) хич не са елементарни, дори напротив. Редактирано Юли 7, 2005 от Sturmfuhrer Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 Доста интересно звучи Хареса ми и на мен, поздравления Направи сега малко по-приличен саунд и запиши бас примерно и всичко ще е ок. Ohial, шансът винаги да свириш напълно оригинални рифове е изключително близък до нулата А пък тези в творбата на момчето(edit:като гледам си петнайсетина години по-дърт от мен, ама както и да е...) хич не са елементарни, дори напротив. че аз не съм казал че са елементарни просто казах че и на мен са ми хрумнали подобни обаче съм чувал такива още на 987954386943 места ако тряя в по прав текст да го кажа... и да прав си да измислиш некъв нов риф е трудно вече ама когато нямаш нищо друго освен рифа се пак е хубаво да не използваш нещо по често срещано Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 Доста интересно звучи Хареса ми и на мен, поздравления Направи сега малко по-приличен саунд и запиши бас примерно и всичко ще е ок. Ohial, шансът винаги да свириш напълно оригинални рифове е изключително близък до нулата А пък тези в творбата на момчето(edit:като гледам си петнайсетина години по-дърт от мен, ама както и да е...) хич не са елементарни, дори напротив. че аз не съм казал че са елементарни просто казах че и на мен са ми хрумнали подобни обаче съм чувал такива още на 987954386943 места ако тряя в по прав текст да го кажа... и да прав си да измислиш некъв нов риф е трудно вече ама когато нямаш нищо друго освен рифа се пак е хубаво да не използваш нещо по често срещано зависи от идеята на музиката и целта на конкретният момент. ще ти дам пример с DistormenT. в няколко песни свирим нещо съвсем елементарно в духа на: 0-0-0-0-1-0-0-0 и това се повтаря и тн, обаче в даден момент звучи наистина разбиващо. и в случаят на пича дето е дал песничка рифовете му стоят доста добре. Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Доста интересно звучи Хареса ми и на мен, поздравления Направи сега малко по-приличен саунд и запиши бас примерно и всичко ще е ок. Ohial, шансът винаги да свириш напълно оригинални рифове е изключително близък до нулата А пък тези в творбата на момчето(edit:като гледам си петнайсетина години по-дърт от мен, ама както и да е...) хич не са елементарни, дори напротив. че аз не съм казал че са елементарни просто казах че и на мен са ми хрумнали подобни обаче съм чувал такива още на 987954386943 места ако тряя в по прав текст да го кажа... и да прав си да измислиш некъв нов риф е трудно вече ама когато нямаш нищо друго освен рифа се пак е хубаво да не използваш нещо по често срещано зависи от идеята на музиката и целта на конкретният момент. ще ти дам пример с DistormenT. в няколко песни свирим нещо съвсем елементарно в духа на: 0-0-0-0-1-0-0-0 и това се повтаря и тн, обаче в даден момент звучи наистина разбиващо. и в случаят на пича дето е дал песничка рифовете му стоят доста добре. е ти ми даде пример с една от любимите ми банди е такоа Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 (Редактирано) Доста интересно звучи Хареса ми и на мен, поздравления Направи сега малко по-приличен саунд и запиши бас примерно и всичко ще е ок. Ohial, шансът винаги да свириш напълно оригинални рифове е изключително близък до нулата А пък тези в творбата на момчето(edit:като гледам си петнайсетина години по-дърт от мен, ама както и да е...) хич не са елементарни, дори напротив. че аз не съм казал че са елементарни просто казах че и на мен са ми хрумнали подобни обаче съм чувал такива още на 987954386943 места ако тряя в по прав текст да го кажа... и да прав си да измислиш некъв нов риф е трудно вече ама когато нямаш нищо друго освен рифа се пак е хубаво да не използваш нещо по често срещано зависи от идеята на музиката и целта на конкретният момент. ще ти дам пример с DistormenT. в няколко песни свирим нещо съвсем елементарно в духа на: 0-0-0-0-1-0-0-0 и това се повтаря и тн, обаче в даден момент звучи наистина разбиващо. и в случаят на пича дето е дал песничка рифовете му стоят доста добре. е ти ми даде пример с една от любимите ми банди е такоа Да, наистина дадах тъп пример хахахах ми тогава чуй Stratovarius. Ритъм китарата там рядко свири нещо особено интересно докато пее вокала, но пък се вписва перфектно Редактирано Юли 8, 2005 от Sturmfuhrer Цитирай
alexthegreat Отговорено Юли 8, 2005 Автор Отговорено Юли 8, 2005 (Редактирано) Аре не се карайте ...проемам критиките за градивни Може мотивчето да не е супер-супер уникално ама пък гледайте какво яко стана след наколко часа (нали и там съм начинаещ) работа със Сонар 4: http://svetulko.hit.bg/MySong1_Pro_v_2_short_Start.mp3 За съжаление направих само началото, демек спорния мотив Велика програма е тази ще знаете Редактирано Юли 8, 2005 от alexthegreat Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 а така!!!!!!! само пораздвижи малко барабаните - сожи тук таме някой преход и поразмърдай касата Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 готино е, само едно яко соло му липсва Цитирай
Recommended Posts