glenlivet Публикувано Март 26, 2008 Публикувано Март 26, 2008 Нов съм тук и може и да не им е тук мястото им на тези въпроси, но... ще м и простите леката дезориентираност. Може ли някой да ми обясни как се разчитат табулатурите. Свиря на акустична китара. Не знам доколко са валидни за нея, но позанемарил съм свиренето и искам да си възстановя познанията и да напредвам. Учил съм класическа китара преди години и не съм несъвсем в час и подрънквам, но искам да мина към СВИРЕНЕ.;-) втори малък подвъпрос някой можже л и да м и каже акордите особено на интрото на"Ain't gonna cry no more" na Whitesanke. Хващам го донякъде , но м исе губят после някак кви опкбръщения, които не мога да хвана. Хем гледах видео от концерт с Дъг Олдридж на инструмента. Мерси предварително за търпението към сигурно малко наивното ми питане. Ама с питане до Цариград се стига!;-) Цитирай
baitanas Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 Виж темата "ПРОЧЕТИ ТОВА АКО СИ НАЧИНАЕЩ" Цитирай
baitanas Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 За Уайтснейк виж тук http://www.ultimate-guitar.com/tabs/whitesnake_tabs.htm Цитирай
Recommended Posts