Николай Петров Публикувано Март 23, 2008 Публикувано Март 23, 2008 Може да чуете новата ни песен Confusion на myspace-а на групата http://www.myspace.com/eternalscene . Очакваме мнения и коментари! Цитирай
baitanas Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Може да чуете новата ни песен Confusion на myspace-а на групата http://www.myspace.com/eternalscene . Очакваме мнения и коментари! Линка не бачка... The error returned was: Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again. Useful Links Цитирай
Николай Петров Отговорено Март 24, 2008 Автор Отговорено Март 24, 2008 Бе не знам що тъй се получава. Пробвайте от този myspace.com/eternalscene. Ако и от този не става просто го пейстнете в интернет браузъра(нали така се наричаше). Цитирай
Infinity Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Имате убийствена техническа подготовка, но ви трябва добър композитор и аранжор. Авторските ви неща звучат еднообразно, но не поради липса на теми, а поради липса на добър аранжимент. Вокалистът ми се стори не добре технически. Поздрави, желая ви успехи и само напред!!! Цитирай
baitanas Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Композитор и аранжор не знам...те, парчетете ви, и така са си добре, ама са зле записани и миксирани, според мен трябва да ги запишете и миксирате наново като обърнете повече внимание на саунда и на смесването...иначе свирите страхотно...евала, сполай ви и успех... Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Яки парчета! Колегите споменаха вече за записа - направете го като хората и ще станат нещата! Цитирай
black_waltz Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 (Редактирано) Кефите, вокала тряя да се поуправи малко и шъ стане перфектно. Според мен не му трябва много. Като изключим записа и микса, свиренето и идеите са за 6+ Редактирано Март 24, 2008 от black_waltz Цитирай
Николай Петров Отговорено Март 30, 2008 Автор Отговорено Март 30, 2008 Благодаря на всички вас, които изказохте мнения и дадохте препоръки за авторските ни песни! Ще се постараем да подобрим работата си. Цитирай
Recommended Posts