gu6ter4o Публикувано Март 23, 2008 Публикувано Март 23, 2008 Здравейте,значи имам следния проблем.Дадоха ми един синтезатор но такова нещо никога не съм пипал.А нямам възможност да ходя на уроци и искам да си намеря нещо в нета да се уча.И ако можете да ми помогнете с някое саит-че по възможност на български да взема да хващам ноти просвирвания разни,изобщо да хвана за какво става въпрос.Знам ,че има решение на проблема ми защото може да се каже ,че се научих да свиря на китара от нета и съм сигурен ,че има саитчета за пиано.Но не мога да намеря за сега.Благодаря предварително. Цитирай
emka Отговорено Април 17, 2008 Отговорено Април 17, 2008 Здравейте,значи имам следния проблем.Дадоха ми един синтезатор но такова нещо никога не съм пипал.А нямам възможност да ходя на уроци и искам да си намеря нещо в нета да се уча.И ако можете да ми помогнете с някое саит-че по възможност на български да взема да хващам ноти просвирвания разни,изобщо да хвана за какво става въпрос.Знам ,че има решение на проблема ми защото може да се каже ,че се научих да свиря на китара от нета и съм сигурен ,че има саитчета за пиано.Но не мога да намеря за сега.Благодаря предварително. как така си се научил "да свириш на китара от нета", че не разбрах? Цитирай
Recommended Posts