netz Публикувано Март 21, 2008 Share Публикувано Март 21, 2008 Интересно ми е има ли хора в този форум практикуващи инхейлс ?! фенове на брутал дета има ли хаах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 21, 2008 Share Отговорено Март 21, 2008 Аз ползвам само exhaled grunts, но в Ютюб имам видео урок на тема "inhaled pig squeals". Сега са много модерни сред младежите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netz Отговорено Март 21, 2008 Автор Share Отговорено Март 21, 2008 да има нещо такова всяка фешън банда има инхайлс а за ексхайлсите са ми по-трудни по-тихи ми се получават Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 21, 2008 Share Отговорено Март 21, 2008 Ексхейлсовете са много опасни за гърлото ти. Но винаги звучат яко, пък и е много по-лесно да се пее текст с ексхейлд вокали. А инхейлд вокалите са много трудни за четене на текст, но са малко по-безопасни за гърлото. Ето ти видеото ми от Ютюб, ако не си го гледал: http://youtube.com/watch?v=VDxCCE_ndLE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netz Отговорено Март 22, 2008 Автор Share Отговорено Март 22, 2008 гледал съм го да ! аз самоче се опитвам да ги правя по насечени инхалацийте като на вокала на digested flesh примерно или cephalotripsy а иначе за ексхейлс-а и аз знам че са мн вредни за гласните струни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 22, 2008 Share Отговорено Март 22, 2008 Имало някакво видео с уроци, специално посветени на това как да грухтиш качествено, без да не си преебеш гърлото. Професионално заснети уроци по вокали. Не знам името на ДВД-то, но май имаше тема за него нейде из форума. Или май беше в някакъв чуждестранен форум, не помня вече. Просто да знаеш,ч е такова животно има и да се разтърсиш - сигурно е полезно. Пиши, ако го намериш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts