johniebgood Публикувано Март 21, 2008 Публикувано Март 21, 2008 Това е последното , засега парче на група "Акустика" , записано около нова година за Евровизия . За мое щастие не беше допуснато ! "Намерих те" Цитирай
Icarus Отговорено Март 21, 2008 Отговорено Март 21, 2008 Приятно парче е, определено. Много ми допада аранжиманета. Само вокалът малко не ми понася - просто не харесвам такъв тембър и точно такова звучене, но това си е просто въпрос на личен вкус. Цитирай
dedomito Отговорено Март 21, 2008 Отговорено Март 21, 2008 Убаво е . Всяко нещо в което е вложено чувство и усилия става хубаво . Наистина на моменти вокала вдига малко по-високо отколкото трябва , но иначе ми харесва. Фен съм на женски вокали . Цитирай
ultramega Отговорено Март 21, 2008 Отговорено Март 21, 2008 Приятно парче е, определено. Много ми допада аранжиманета. Само вокалът малко не ми понася - просто не харесвам такъв тембър и точно такова звучене, но това си е просто въпрос на личен вкус. И аз така... Тоя човек не пееше ли в някоя друга група, много ми е познат гласа ...?!? Цитирай
johniebgood Отговорено Март 21, 2008 Автор Отговорено Март 21, 2008 Вокала- Веселин Зерлиев - лирично тенорче , знам , че не са много на почит в този форум , но това е поп все пак , а беше и фронтмен на "Атлас" - "Капки от любов", ако помните тази песня . Цитирай
Dan Отговорено Март 22, 2008 Отговорено Март 22, 2008 Вокала- Веселин Зерлиев - лирично тенорче , знам , че не са много на почит в този форум , но това е поп все пак , а беше и фронтмен на "Атлас" - "Капки от любов", ако помните тази песня . А на мен ми се струва че пее жена? Цитирай
johniebgood Отговорено Март 22, 2008 Автор Отговорено Март 22, 2008 Не , мъж е , нежен , наистина... не ,не е гей . Цитирай
satanas Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Вокала- Веселин Зерлиев - лирично тенорче , знам , че не са много на почит в този форум , но това е поп все пак , а беше и фронтмен на "Атлас" - "Капки от любов", ако помните тази песня . Парчето не е лошо, но ми се струва, че вокалиста се лигави умишлено стягайки си гласа Цитирай
Recommended Posts