stefito^rock Публикувано Март 17, 2008 Публикувано Март 17, 2008 Сигурно са пускани доста такива теми, потърсих но не намерих това което ми трябва. Просто много искам да пея и преди когато бях по-малка пеех доста по-добре и много ме е яд, че се отказах от един хор "Децка китка"(ако някой е чувал). Та така сега съм на 15, пея си в училишния хор като сопран. Някак си не е достатъчно, тъй като е един път на седмици. Търся всякакво място където мога да се язявя хор, група, училище за музиканти или учител в гр. Пловдив. Преди имаше учителка в Центъра за Работа с деца и беше безсплатно, сега не знам как е. Абе като цяло искам да пея или поне някой да ме преслуша и да каже дали имам възможност за развитие, всмисъл ако се упражнявам или просто вече няма смисъл и ми е късно... Цитирай
galas Отговорено Март 18, 2008 Отговорено Март 18, 2008 Сигурно са пускани доста такива теми, потърсих но не намерих това което ми трябва.Просто много искам да пея и преди когато бях по-малка пеех доста по-добре и много ме е яд, че се отказах от един хор "Децка китка"(ако някой е чувал). Та така сега съм на 15, пея си в училишния хор като сопран. Някак си не е достатъчно, тъй като е един път на седмици. Търся всякакво място където мога да се язявя хор, група, училище за музиканти или учител в гр. Пловдив. Преди имаше учителка в Центъра за Работа с деца и беше безсплатно, сега не знам как е. Абе като цяло искам да пея или поне някой да ме преслуша и да каже дали имам възможност за развитие, всмисъл ако се упражнявам или просто вече няма смисъл и ми е късно... Здравей! Мисля, че щом ти се пее, трябва да продължаваш да пееш и да се развиваш в тази област Пратих ти лично съобщение по темата Цитирай
Nightmare_Viks Отговорено Април 3, 2008 Отговорено Април 3, 2008 Ако не си свършила с търсенето.. Аз пея в ОДК - то.. тоест Общински детски център и е безплатно.. ако искаш да ти дам повече инфо ми прати ЛС Цитирай
Recommended Posts