Jump to content
Българският форум за музиканти

искам да ходя на уроци по пеене


cvetenceto

Recommended Posts

:);) много искам да се занимавам с музика и с пеене,може би съм малко голяма да започвам сега не знам,на 16 съм (старица направо) :surprise: Ще съм ви много благодарна , ако ми помогнете ,да ми препоръчате учител по музика Редактирано от cvetenceto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:):) много искам да се занимавам с музика и с пеене,може би съм малко голяма да започвам сега не знам,на 16 съм (старица направо) :help: Ще съм ви много благодарна , ако ми помогнете ,да ми препоръчате учител по музика

Здравей! Не мисля, че си старица:)))))))) Тъкмо сега ти е времето да започнеш да учиш пеене, защото вече галсът ти е мутирал, .т.е се е оформил:) Писах ти лс по темата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравеи този приател каде казва че може без ороци да не му верваш трабва си на очител да се ходи щото тои ще ти покаже как да дишаш и да не стягаш гарлото и да правиш различни видове вибрато и други там ефектните неща каде сама не можеш не ти е касно баш сега ти е времето отиваи при наи добриа - казва се жоро мирчевски само тои ще те научи да пееш другите са бошлаф рабута

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте всички!

 

Много ще съм ви благодарна,ако ми направите една консултация относно добрите вокални педагози в София. В момента много искам да тръгна на уроци по пеене(поп и джаз),но незнам към кого да се обърна. Ако вие имате лични впечатления от някой готин амбициозен учител, който работи професионално, всеотдаен е и умее да извади най-доброто от учениците си ,пък и не взима повече от 20лв на час, моля ви дайте сигнал, за да се скъси малко одисеята ми с позвъняването на 100 номера и пробни часове, докато не намеря моя човек. То е вярно, че отговорността за резултатите от уроците по пеене си е най-вече в ръцете на ученика,но няма ли го подходящото вещо лице,което да даде адекватна обратна връзка и да предаде занаята в неговите ръце,само време и пари отиват на вятъра.

Мерси в аванс за жокера и за това, че подкрепяте една гарга, която иска да стане славей:greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@musicman4o

 

Какво по дяволите беше това!! Триста дяволи душата ми да вземат, но нека проумея откъде се взе тази кретения. Абе, махнете ги тия, бе!!!

Редактирано от Termy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...вече сме европейци (вече и на хартия)!

 

 

:offtopic-001:

 

Съвсем се отплеснахме от текущата тема, но не мога да се сдържа когато видя тези думи... :wallbash:

И както каза, изпълнена от възторг, уважаваната от мен до въпросното си изказване Искра Радева в национален ефир в навечерието на 2007-ма година: "От 01.01.2007г. вече няма да се наричаме българи, ще се наричаме европейци!" - с такава радост и гордост го казваше това... Направо ми се повръща.

 

Искам да кажа, че ние сме и винаги ще сме си БЪЛГАРИ!!! А това, че от година и малко България е член на Европейския съюз ( :icon_shithappens: ), изобщо не означава, че до сега не сме били европейци!!!

 

 

А колкото до уроците - до сега доста често се е писало по тази тема с търсенето на вокален педагог. Можеш да провериш из старите теми :):rockon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.