Sturmfuhrer Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Да се похваля От днес е моя! Иха да ти е честито! Доста добре изглежда! дай нещо записано ако не те мързи да чуем и как звучи Цитирай
VOSTOK Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Мерси за честитките, много ме радвате и мед ми капе на душата... Щурм, за записа - малко по-натам, щото: а) задължителни нови струни. б) трябва да понавзема малко кабели, особено ако ще я включвам в РС-то, досега не съм си играл... Поне софтуера го имам... в) сега ще помисля малко за свестен ефект, към момента имам само един леко плащеш фейзер, произведен в завод "Милин камък" (все се чудя дали да не го пусна в Купувам - Продавам, заради колекционерската му стойност), та и в тази посока ще се озъртам... Като мина през тези точки, ще пусна и запис (е, вероятността само да сложа струни и да навзема от приятели кабеляк и ефекти също я има). Но важното е, че взех китарка, бях останал само с една кухарка вкъщи и е много криво усещането... :guitar: Цитирай
[tie] Отговорено Април 28, 2006 Автор Отговорено Април 28, 2006 Хмм... чак сега се сещам за тази тема, която бях пуснал преди масата време... Взех китарата, и определено съм невероятно доволен от нея. Едно черно бижу за цената си от 319 лв. (след повишаването на YAMAHA е 362лв. вече). В момента е в drop-C и държи прекрасно настройка със струни 56-ци. Определено прекарана през правилния усилвател вади и приятен звук. Абе яка е много. Хммм... един въпрос има ли разлика между старата партида и новата партида такива инструменти. Гледам че старите са едни такива по заостренки като тяло, малко като Ibanez, а новите са по-"трътлести". Цитирай
Recommended Posts