yakiya Отговорено Март 22, 2008 Отговорено Март 22, 2008 Преслушах всичките парчета и с риск да се изложа казвам,че точно такава музика ми се слуша напоследък. Цитирай
Bassbuzz Отговорено Март 25, 2008 Отговорено Март 25, 2008 (Редактирано) ^ Радвам се на взаимността, защото и на нас напоследък ни се свири само такава музика... Датите с нашите участия в Jack Daniel’s Battle of the Bands : http://www.myspace.com/liquidpension Редактирано Март 25, 2008 от Bassbuzz Цитирай
Demiurg Отговорено Март 28, 2008 Отговорено Март 28, 2008 Колкото по- ги слушам, толкова по- ме кефят парчетата !!! Честито за Джак Даниелс-а ! Ще се видим по концертите !!! Цитирай
tocata Отговорено Март 28, 2008 Отговорено Март 28, 2008 Като фен на инстументалната музика ще кажа ЯКО ... Браво..... Цитирай
Bassbuzz Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 Положителните отзиви могат само да ни радват и стимулират за нови идеи Благодаря Пожалавам успех и на вашите проекти! Цитирай
EmchoDT Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 Браво момчета! Вчера в Пловдив ни разбихте!! Не се бях кефил отдавна така на живо изпълнение! Цитирай
Bassbuzz Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 Благодаря от името на цялата група на феновете от Пловдив! Нас също много ни кефи свиренето пред публика,макар че ни беше за 2-ри път.. Много можеше да се желае по отношение на звука като баланс, но това не зависеше от нас. Въпреки това - разбиването продължава: след Хасково и Пловдив - утре да се готви Велико Търново! Цитирай
metal2000 Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 пичовете: хммм готино мн ама вземете ги настройте малко тия китари бре знам че сега е модерно така ама... Цитирай
Пенсионера Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 Всички парчета са си живо свирене - 2 канала запис по време на рептетиция без никаква специална подготовка Цитирай
niki123bg Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 Много кефещо Евала! пс. Името е много хитро избрано - "неостаряващо" така да се каже Цитирай
Bassbuzz Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 (Редактирано) пичовете: хммм готино мн ама вземете ги настройте малко тия китари бре знам че сега е модерно така ама... Забележката е правилна и напълно я подкрепям! Работни записи - или не - трябва да звучиш! Оправдание няма! Но зависи кой какво чува. Редактирано Април 18, 2008 от Bassbuzz Цитирай
racerx Отговорено Април 18, 2008 Автор Отговорено Април 18, 2008 пичовете: хммм готино мн ама вземете ги настройте малко тия китари бре знам че сега е модерно така ама... ела да ни покажеш, че ние незнаем как се настройват китари. Цитирай
Recommended Posts