vlex Публикувано Юли 3, 2005 Публикувано Юли 3, 2005 Ами значи имаме проблем с едни авери. ще правим групичка обаче сме вече 3 китари и бас. демек единия е излишен. Та понеже единствено аз съм грамотен музикално :read: (свиря вече 6 години на пиано :violin: (е вече не чак толкова сериозно де )) та реших да преработя една табулатура на ДИСИ а именно хард ес а рок. Пробвах да добавя втора ритъм китара и май се получи сравнително добре. Проблема е че все пак единия да свири ритъм а другия само акорди акцентиращи върху отделни моменти не ми се нрави мн. та ако имате възможност да изтеглите творението ми и да дадете някакви наставления ще бъде супер. А ако имате аранжимент за 3 китари и един бас и го фърлите насам ше съм мн благодарен П.П.Има правописни грешки ама нямам време да се занимавам с дреболии :stop: Айде и със здраве Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 Не знам защо се притесняваш, яко е станало общо взето. Разбира се не винаги ще можете тримата да свирите различни неща... използвай сероизна панорама бтв Цитирай
vlex Отговорено Юли 3, 2005 Автор Отговорено Юли 3, 2005 Ами на мене ми звучи що годе свесно ама нз. за това точно питам тука да кажете вие. П.П. Каква панорама имаш предвид. Нещо незацепих отраз :think: Цитирай
vlex Отговорено Юли 3, 2005 Автор Отговорено Юли 3, 2005 плс някой да го изтегли и да каже какво мисли че един от аверите ме дразни и разправя че до 18 такт трябвало да се чува солото(което всъщност е ритъм) а тоя същия е най неграмотния от всички, бе въобще мн се дразня като някой дебил почне да ми разправя неща дето не ги разбира :evil: Та моля за съдействие Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 Хехе, звучи много добре, но ако търсите саунда на AC/DC, третата китара се оказва излишна - тези дзверове се славят с минимализма на композициите си. Но иначе лошо няма - винаги е добре да се обогатяват нещата. Успех! Цитирай
Recommended Posts