Jump to content
Българският форум за музиканти

Winternity!


Recommended Posts

АБЕ ВСИ4КИ СТЕ РАЗБИРА4И!!!!!!!!!!!!!!!!!!!САМО КРИТИКИ!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА Е НАИ-КА4ЕСТВЕНИЯ POWER METAL В 6ИБАНАТА БЪЛГАРИЯ!!! ;) .НИ6ТО НЕ РАЗБИРАТЕ НИ6ТО!

\

 

Не искам да се карам с никой,ама тва ви поведение няма да ви отведе до никъде.

Ако не сте искали критика,просто недейте да поствате :greenangel:

Критиката която отправих е градивна,а освен критика имаше и похвали.

 

П.С. а и приказки от сорта на по-по най,ясно показват шибания ни български манталитет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 39
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Чувал съм го на живо, в репетиционната звучи много по-яко от записа - който все пак е аматьорски, да не забравяме това.

Аз хич не съм по този стил, но е много силно парче според мен. Бие ми доста на Sinergy.

Бобстър, клавирите са ОК. :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

САМО КРИТИКИ!!!

 

 

...ми то това което сте пуснали да чуем за друго на става :hysterical:

 

... а това,че според теб е "най-качествения Power Metal правен в БГ " означава,че или не си запознат с Родните Банди ,или си вИдиотен Фен :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПРОСТО ИСКАХ ДА ВИ ЗАПОЗНАЯ С НЕ6ТО ДОБРО И СМЯТАМ 4Е НАИСТИНА Е ТАКА;)НО ВИЕ ПРОДЪЛЙАВАИТЕ ДА БЪДЕТЕ КРИТИ4НИ .САМО КЪМ ОПРЕДЛЕНИ ХОРА СЕ ОБРЪ6ТАМ :---ПРОСТО ВИ Е РАНО ДА КОМЕНТИРАТЕ ,КАТО НЯМА КАКВО ДА КАЙЕТЕ ПО ДОБРЕ ЗАМЪЛ4ЕТЕ ;)ЛЕСНО Е ДА ХРАНИ6 ДРУГИТЕ ,ТРУДНО Е ДА ГИ ПРИЗНАЕ6 .СПИРАМ ВЕ4Е 4Е ПАК 6ТЕ ПИ6ЕТЕ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Муахахахахаха

 

Не мога да повярвам. Другия път си сложете в подзаглавието 'само за хвалене' или 'diehard fans only', та да не ви слуша никой, който евентуално би могъл да има някакви критики към вашите безспорно перфектни записи.

 

Кингчо - не те познавам, ама с това отношение едва ли ще стигнеш далеч. Поне в хорските очи/уши, щото явно че в твоите собствени вече си звезда ;) Не че ще ми обърнеш внимание...

 

Имаше една тема преди - 'Защо не давам мнения в Авторска Музика' - ето защо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За демо запис си звучи добре. Има някои неща, които съм сигурен, че в студио и при професионален запис ще ги няма. Вокалистката ви мнго добре пее, самата идея и на песента е добра, готини сола и готини мотиви на клавириста. А колегата на барабаните, смятам че се е справил отлично. Давайте все така, защото наистина България има нужда от такива групи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз да се изкажа ако може :

Песента е готина ,но честно да си призная ми се стори малко еднообразна ...липсваше ми няква кулминация ,нещо по- така,мотивчетата са доста някак раздробени ако ме разбирате

още трябва да работите по композицията - повече обмисляне е нужно според мен

иначе не е лошо -има потенциал!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята на песента ми харесва, но с риск да бъда наруган, че отправям критики към най-добрия power metal в бг, ще си кажа мнението, което може би ще се повтори от горните коментари - вокалистката е на друга планета, пее друга песен все, абе на места е във вярната хармония. Имам чувстовото, че това е втория глас на терца и сте забравили при микса да пуснете основния. Инструментално е ок, за клавирите има само едно нещо, което ме дразни - използването на една бленда, която се използва активно в чалга индустрията и рекламите - някакъв вид orchestra hit или нещо от рода. Микса не е съвършен, има си кусури, но сигурно това е демо запис, така че не е чак толкова важно да ги диплим. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Барабаните и клавира много яка атосфера създават.

Идеята за парчето аи за такъв метал е много зарибително....но,

Гласа има с кво да се коригира,колкото и да се повтори вече по горе и аз ше го спомена..

 

още нещо,надявам се да не ви изнервя много но това,според мен, мисля че е всичко друго но не и пауър метал.А може и аз да съм много старомоден все пак(случва се)но ще кажа пак че песента си я бива,ако се пооправят малко вокалите.ЯВно момичето или няма голям опит или кофти се е записала хавата...ПО вече да си пусне гласа с тези опити за опрерно пеене мисля че към друг стил се залита..

 

А и записа не е никък лош.

 

Няма защо да се косите от негативни мнения,това че ги изказват случйни хора в мрежата е по вече от показателно за реалността в която плувате..

Просто трябва да се преосмислят нещата и да се оправят касурите.

 

Аз бих се радвал да чуя ваши следващи песни тук!

Този ритъм ми е един от най любимите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парчето е много готино, мен супер много ме кефи, обаче вокалите трябва да се променят коренно, да се изпеят вярно и да се запишат наново, съответно.

Предполагам, че и на вас не са ви харесали, при положение, че са дръпнати толкова назад в микса.

 

Като идея - добре!!! Въпреки, че ако се доизмисли и малко се експандне парчето, ще стане още по-добро със сигурност!

Като реализация, макар и за демо запис - не много добре...

 

П.П.: Темата с арпежите в началото направо КЪРТИ!!! :blush::lol::metalist:

 

Успех и дано следващото, което чуем, да е още по-добро ;)

Редактирано от Ohial Ixela
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно Кинга не ми прочете поста и се стигна до това, което изобщо не исках.

Искам да кажа просто няколко неща в ролята си на човека, който все пак създаде тази банда:

1. Изобщо не твърдя, че тази група е дъ бест оф дъ бест, Кинга просто много се кефи на нещата и човека просто си е с характер.

2. Записа си е демо и качеството на парчето е ясно защо е такова (за толко имаме възможност)

3. Забележки приемам всякакви, но честно казано бих се вслушал в 1-2 от посочените до момента (което разбира се вас едва ли ви грее)

4. Незнам какво самочувствие си мислите, че имаме (говора като група), но не сме тръгнали никъде, нито пък се съревноваваме в "кой е по по най"

5. Не искам никой с никой да се кара/спори/псува/ мери онова* в тая тема! АКО ОБИЧАТЕ!

6. Относно съвети какво да се промени и тем подобни, както и че вокала не е в хармония (което просто няма да го коментирам), или пък идеите на Боби - "вокала коренно да се промени" не мисля че има смисъл да ги пишете и казвате - не сме банда която прави кавъри за да си променяме песните. Те са авторски, което значи,че СА и ЩЕ бъдат такива каквито са записани.

7. Имаме грешки при изсвирването на парчето по време на записа, които при първа възможност ще се коригират, но моля ако ще критикувате просто кажете - "тва не ми харесва", а не "промени тва, направи тва и ще стане", защото не сме в Music Idol, няма и да сме.

 

Надявам се да не излеза и аз със самочувствие, просто харесва ви? ок!, не ви харесва? ок! . Не е нужно да търсите под вола теле за всико и да цитирате заглавните думи на Кинга.

 

Фог - мерси за думите и относно стила, знам че не е точно това, но такова е мисля най - близкото определение (поне от към инструментал) :blush:

 

Нищо лично към съфорумниците, просто не искам да има кавги за глупости. Каквото е това е парчето, както и групата!

 

Поздрави

Алекс

Редактирано от Traxex
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А 'е пичове песента е яка. И мацката е яка. Ама съм женен, пък и предполагам, че "ходи" с някой от вас. Просто имаТЕ още работа. Бях решил да спестя мнението си за китарите (които не са точно чисти) ама на споделих...

И бенда е як.

Повече бач. По-малко мрънкание. Нали сте Пауър. 'Къв е тоя хленч?: "Ма тия тъпаци не ми харесват парчето."

Я по достойно - дет' се вика...

 

М/у другото не видях някой да има претенции към песента (като песен). По-скоро по изпълнението има коментари, а там има какво да се желае. И нека все пак да разбираме поне малко?...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се да не излеза и аз със самочувствие, просто харесва ви? ок!, не ви харесва? ок! .

 

Здрасти Сашо,

искрено се надявам да не съм засегнал някого, просто казвам моето мнение кое по-точно не ми харесва. Ако вие смятате, че парчето така си е ОК, супер - няма никви проблеми. В крайна сметка при положение, че доколкото знам свирите единствено за удоволствие в случая най-важното е на вас да си ви харесва!

Смятам, че с повечето негативни коментари тук, хората само се опитват да ви помогнат, едва ли някой има за цел да ви обижда или ръчка надолу...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.