pavkataaa Публикувано Март 13, 2008 Публикувано Март 13, 2008 Някой знае ли оригинала на тази песен : http://www.zazz.bg/play:fd959d75 мисля че беше на Тони Димитрова ама не се сещам за името и нека някой да даде табулатура към песента ? Цитирай
*Depeche* Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Правилно си мислиш, на Тони Димитрова е Казва се за тебе хората говорят... ето ти акорди... [Am]За тебе хора[E]та го[Am]ворят [Аm]че ти си тъмен[Е]летен [Am]облак [Аm]Прииждаш [Dm]бързо и от[Am]минаваш [Am]И после[Е]сто беди след теб[Am]оставяш. Но да повярвам не, не мога Аз виждам слънце в твоя поглед, С лъчи от нежност ти все ме галиш И страсти огнени в мене палиш И още хората говорят, Че ти напомняш дъжд пороен, Заливаш крехки треви зелени Погубваш всекиго, най-много мене. Да вярвам в думи не, не искам За мене ти си ручей бистър. Пред тебе само аз коленича, Отпивам светлина и те обичам `````````````````````````` Надявам се да съм ти помогнала *и аз преди време се чудех точно за тая песен..* Цитирай
Recommended Posts