Bob Rock Публикувано Март 7, 2008 Публикувано Март 7, 2008 Много се двоумя над тези две китари. ESP Ltd Viper 400 и ESP Ltd M400. Като цена са еднакви....търсения от мен звук ясно-щом съм избрал варианти с активни адаптори. Разлики: първата на нека е ЕМГ 85, другата е с ЕМГ 81 първата е махагон, другата е алдер /елша/ едната е с фикс бридж, а другата с лицензиран флойд. Няко има ли впечатления относно плюсово и минуси при тези разлики. Цитирай
fLiSk Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 Не знам дали питаш по принцип ил конкретно за тези модели. Не съм свирил на тях, нямам и прекалено ясни впечатления от активните адаптери. Махагон = повече ниски честоти от адлер. Колкото до бриджа... Това вече е въпрос на вкус. Фиксираният има предимството на по - голям състейн (продължителност на тона), по - трудно разстройване. Флойда ти дава свободата да изкарваш доста повече звуци от китарата (не че доста от нещата не стават и с фиксиран бридж с малко пиниз, но пък с флойда е къде, къде по - лесно ). Това най - общо, тук има доста хора които могат да ти дадат по - добри впечатления от адаптерите и като цяло от някои модели на Ltd. Цитирай
Recommended Posts