Gaara of the Sand Публикувано Март 6, 2008 Публикувано Март 6, 2008 (Редактирано) Здравейте, съфорумници! Аз съм момче на 13 години. Имам и свиря на класическа и електрическа китара-PEAVEY Predator plus. От Варна съм и искам да свиря с група, но за съжаление не мога-седми клас съм и ми предстоят изпити. Родителите ми са музиканти. Те са от група "Mister Hard". Харесвам рок музика и метал от рода на Metallica, Iron Maiden, Evanescence, Nightwish, Bon Jovi, Dream Theatre, Scorpions, Queen-най-вече Brian May. (емотата са сладки-момичетата) Редактирано Март 6, 2008 от Gaara of the Sand Цитирай
baitanas Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 Ако перефразирам една популярна фраза "ако изпитите ти пречат на свиренето - зарежи изпитите" ...или поне гледай да ги съчетаваш... Цитирай
NitroBGA Отговорено Април 19, 2008 Отговорено Април 19, 2008 Ако имаш проблем на изпитите - едно нинджуцу ще свърши работа . Любопитно ми е да чуя имаш ли някакъв зъл китарен демон в теб П.П. Ако не сте гледали Наруто Цитирай
savov Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Щом родителите ти са наясно с музикалният бизнес у нас- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се вслушвай в съветите им! Здравей! Цитирай
Recommended Posts