alexander anev Публикувано Март 7, 2008 Публикувано Март 7, 2008 аз-ударни(вечев сигурно знаете) брат ми No1-бас китара(от 1 месец) брат ми No2-електро акустична китара(от 3-4 месеца) П.С No1 и No2 защото имам двама братя! Цитирай
alexander anev Отговорено Март 16, 2008 Автор Отговорено Март 16, 2008 1)nickname:alexanderone 2)Възраст:13 зими 3)Образование:средно 4)Вашият инструмент/и:ударни 5)Предпочитан музикален стил:jazz,blus...абе ретро стиловете! 6)Вашият вдъхновител:на баща ми колега(барабанист) 7)Досегашни (не)реализирани проекти:ми нямам никакви проекти (не)реализирани 8)Странични интереси:танци,колело,китара,билярд,боулинг и т.н. 9)В кратце(или с две думи за вас самите):ами обичам да излизам с приятели,да карам колело с приятели,да свиря вечер с братята ми вкъщи Let it be.mp3 .Много обичам да слушам музика,любимите ми песни са:let it be;блажени години на Георги Минчев;eric clapton-change the world и много други.Обичам да ходя на риба и може би това е всичко което се сещам сега за мене! Цитирай
gili79 Отговорено Април 8, 2008 Отговорено Април 8, 2008 Алекс,аз свиря на клавир.Отделно се занимавам със танците.Радвам се ,че попаднах на такъв човек като тебе.Имаш ли скайп?Ако имаш свържи се със мен.Дано да е по-скоро.Но за предпочитане да е след четвъртък.Аз ще ти оставя моя скайп.Ако искаш ми звъни.Скайпа ми е detelina.kyncheva.Ще ми трябва партньор за едно представление в дискотека Флирт след 2 седмици.Подробности на скайпа.Ако си от София-става страшно.Ако можеш да дойдеш в Бургас още по-добре.Много е важно,защото става дума за един конкурс който провеждам.Знам че, не се познаваме,но ще се радвам да се запознаем и да работим заедно като екип.От 2 месеца провеждам проби със танците самба ,ча-ча и румба за мой партньор и не се получава нищо.Просто толкова слаби момчета не съм виждала.Имам една идея,която искам да реализирам,но без подходящия партньор, не става нищо. Това с което се занимавам е много сериозно и много отговорно.Много ще се радвам,да се свържеш с мен. Цитирай
Recommended Posts