amidala Отговорено Март 9, 2008 Автор Отговорено Март 9, 2008 със всичко съм съгласна само с едно не съм аз не съм позьорка емо съм много преди да се появи тъпата мода и май не сте забелязали че вече изчезва сега е модерно да си фешън или сийн и кво като сме много в плд то повечето са тъпи фейкове а сега уча в благоев о да много сериозно съм се насочила към джас мен гласът ми само за това става нисък плътен и нямам намерение да свиря във емокор група харесва ми да я слушам но не и да свиря нещо друго (може да съм ти позната често са ме гонили метъли хах ) Цитирай
TerminalFrost Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Всъщност, (Падме) Амидала не беше ли героиня от Star Wars? Защо си избра този ник, след като казваш, че мразиш фантастика? Цитирай
amidala Отговорено Март 10, 2008 Автор Отговорено Март 10, 2008 това че не харесвам фантастични филми не значи не мем харесва името просто ми харесва Цитирай
Recommended Posts