Steve_Vai Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 Sorry, че след толкоз време пак си пиша по представянето, но аз все пак не доразбрах за какво честитеше Bassko, а май никой не се нае да обясни... Айде със здраве! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Може би за 8-ми декември на патарици!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 Може би за 8-ми декември на патарици!!! Или може да е за РДто ми на 7ми декември... :think: Или за комбинацията от двете!!! Anyway...10x!!! Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Какви филми точно харесваш-какво за теб е "арт"?Защото за мен е българско,руско и сръбско кино.Почти няма Hollywood-ски филм,който да им стъпи на малкото пръстче(като изключим "Leaving Las Vegas").Казвай,че ме чеше отвътре!!! Седем, Рейнмен, Изкуплението Шоушенк, 12 гневни мъже, Усещане за жена........?????!!!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 Бравос! Наистина имаш вкус! Само не разбрах защо го пишеш това в моето представяне Но ако някой се сети за още хубави филми - нека пише, в полза ще ми е! Цитирай
assoass Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Но ако някой се сети за още хубави филми - нека пише, в полза ще ми е! Доста различен жанр-"Реквием за една мечта"....един от най-въздействащите филми... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 Но ако някой се сети за още хубави филми - нека пише, в полза ще ми е! Доста различен жанр-"Реквием за една мечта"....един от най-въздействащите филми... 10х, ще го имам предвид! Цитирай
Ivan Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Нищо не си споменал за доставчика,или и ти си го пазиш в тайна Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 Нищо не си споменал за доставчика,или и ти си го пазиш в тайна Доставчикът на...? Цитирай
Ivan Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Доставчикът на...? Беше шега,за която и ти питаше в едно друго представяне.Точната дума беше "дилър"...но наистина шега Няма да те приветствам с добре дошъл,защото си от достатъчно време тук,просто малко тапинг,като на срещана личност из форума.Късмет ! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 Предположих, че за моя дилър става дума, ама се крия да не ме усетят. Благодаря за "тапинга" - аз обичам тапинг! (както си личи, надявам се, в малкото неща, които съм поствал) Късмет и на тебе! :hello: Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Като стана въпрос за хубави филми - "Рапсодия в бяло" на Теди Москов. Цитирай
elizaaa Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 като става дума за хубави филми гледайте "Сталкер".ТОВА е филмът. А иначе : ей, сладко дупе, здравей и от мен.... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 като става дума за хубави филми гледайте "Сталкер".ТОВА е филмът.А иначе : ей, сладко дупе, здравей и от мен.... Цитирай
Recommended Posts