DeathZone Публикувано Юни 27, 2005 Публикувано Юни 27, 2005 Mалко разходки по грифа , комбинирани с леко еднообразна хармония. Импровизацията обче е изцяло от сърце и душа Кликай смелоооо Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 ей, брао бе кви са тия барабанки, разби ме, добър саунд, ама мн ми ареса, закачливко такова едно, малко ми пищят соловите партийки кат че ли, ама сигур щото входа на картата не ти е мн добър или де да знам Цитирай
niki123bg Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 (Редактирано) Много яко Особено ме кефи след втората минутка Мисля и то да отива на цд-то за колата. едит.. след 3-тото прослушване почва ужасно да ме кефи и преди 2-рата минута Редактирано Юни 27, 2005 от niki123bg Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 Бая си развъртял Уа-то, кефи много Даже повече от другото, но това е защото си обичам фънк по принцип Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 А, да, предполагам че ве.е съм споменавал че свиренето ти успешно реже глави Цитирай
DeathZone Отговорено Юни 27, 2005 Автор Отговорено Юни 27, 2005 Радвам се че ви е харесало. То малко нахвърляно стои ........ но все пак реших да го постна ..... Лошото е че нямам хубави монитори (разбирай че изобщо нямам) и хич не мога да догодя нещата да звукнат .... ма карай нали е демо Цитирай
DeathZone Отговорено Юни 27, 2005 Автор Отговорено Юни 27, 2005 Бая си развъртял Уа-то, кефи много Даже повече от другото, но това е защото си обичам фънк по принцип Да много як ефект е XT-то ... и да си призная точно ефкта ме предразполагаше да свиря по тоя начин ...... много се радвам че ти е харесало Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 Роска, евала пак.Много ме кефи В правилната посока си тръгнал 6те направим от теб един трпач фюжън маниак.Особено ми харесаха тези "аутсайд" линий,които чух от 0:30 до 0:50-много добро фразиране.И добре манипулираш ПОД-а. Владо П.С. Ако ти се разшправия постни го тоя бекинг да се изкефим всичките или да направим некоя колаборация! Цитирай
TheNextDimension Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Голямо кефче А пък саунда като цяло (но да наблегна на барабаните) ухааааа Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 И тоя добър... Пак си го пускам. Барабанките на кво си ги правил? Баса? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Мнооого гот. Свежарска идея и прекрасно изпълнение (както винаги)! Много благ тон на китарата, бравос!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Юни 30, 2005 Автор Отговорено Юни 30, 2005 Благодаря за хубавите мнения! Много се радвам че ви е харесало. Барабаните са правени с "Groove Agent" и малко дообработка с Arual Ativator.Абе не е кой знае какво. Скоро ще подготвя трак, за тези които искат да къдрят импровизацийки. Айде със здраве!!! Цитирай
EmchoDT Отговорено Юни 30, 2005 Отговорено Юни 30, 2005 Бравос!!!!!!!! Много кефи и саунда е доста добър!!!!!! Бравос Росене!!!! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Юни 30, 2005 Отговорено Юни 30, 2005 Аз нема те хвалим, за да не става банално и да не се разпускаш. Иначе много добре Цитирай
Recommended Posts