panko Публикувано Февруари 27, 2008 Публикувано Февруари 27, 2008 Интересува ме къде мога да дам поръчка за да ми направят дискове с обложка ? Обаче да е професионално. благодаря Цитирай
Vlad Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Препоръчвам ти агенция "Имиджмейкърс" - работят коректно и имат богат опит с подобна дейност. Могат да изработят всичко - от дизайна до печата и тиражирането. Телефон 9502050. Успех! Влад Цитирай
Bulgarian Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 (Редактирано) а можеш да си наемеш дизайнер и после като ти направи проекта да си го отпечаташ в която и да е печатница- там правят и върху дисковете печат Редактирано Февруари 28, 2008 от Bulgarian Цитирай
Sound Flame Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 и аз мога да ти изкарам малък тираж ако е до 200 бройки примерно... имам си една машинка за печат на дискове и лак. и дизайн мога да пипам доста добре. ако те интерисува офертата метни ми един пм. Цитирай
Recommended Posts