Yiwigi Отговорено Юни 30, 2005 Отговорено Юни 30, 2005 Евалата Димитър! Евалата Налбантов! Абсолютна лудница!!! Да ти е честита нова китара и мисля че е крайно време да издаваш албум! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 2, 2005 Отговорено Юли 2, 2005 ех... няма да се научиш :П трябва да е "опа опа" на кирилица Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 2, 2005 Отговорено Юли 2, 2005 ех... няма да се научиш :П трябва да е "опа опа" на кирилица тва не е ли "ОРА ОРА" Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 2, 2005 Отговорено Юли 2, 2005 ех... няма да се научиш :П трябва да е "опа опа" на кирилица тва не е ли "ОРА ОРА" Цитирай
the Punisher Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 Браво,браво пожелавам ти много успехи. Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 6, 2005 Автор Отговорено Юли 6, 2005 ето и една идея която нахвърлих днес с новия ми Ibanez и Boss MT-2 Twilight Zone Mod by Robert Keeley нема комбо емуалция - диста директно в пулта... Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 ето иедна идея която нахвърлих днес с новия ми Ibanez и Boss MT-2 Twilight Zone Mod by Robert Keeley нема комбо емуалция - диста директно в пулта... е къде е ? Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 6, 2005 Автор Отговорено Юли 6, 2005 http://www.cmusicforum.com/dimitar/newtuneBlackBirdprobe.mp3 :green: Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 http://www.cmusicforum.com/dimitar/newtuneBlackBirdprobe.mp3 :green: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Много е гот!! Само ми се струва, че акустичната китарка, която се обажда "отдолу", около 1мин е тихичка. Лично мнение, де Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 8, 2005 Автор Отговорено Юли 8, 2005 (Редактирано) Много е гот!! Само ми се струва, че акустичната китарка, която се обажда "отдолу", около 1мин е тихичка. Лично мнение, де просто идея братко друнках си на новата китара и метал зона... и с един софт синт дето ми прави китарата синт.... Редактирано Юли 8, 2005 от Nalbantov Цитирай
Recommended Posts