JD Публикувано Февруари 25, 2008 Публикувано Февруари 25, 2008 Преди време, докато се преструвах, че свиря, пребивавах тук с друг ник. Нека обаче се съсредоточим над скромното ми вокално превъплъщение 1)nickname: J D Fortune 2)Възраст: 07.12.1983 (това ме прави на 24 в настоящия момент, но съм привърженик на това да се пишат рождените дати, защото е по-практично, когато някой поглежда профила след време) 3)Образование: висше (магистърска степен по журналистика) 4)Вашият инструмент/и: гласни струни + спорадично подрънкване на акустична китарка 5)Предпочитан музикален стил: поп, рок, джаз, фънк, трип-хоп 6)Вашият вдъхновител: Michael Hutchence, Robbie Williams, Lenny Kravitz, Chris Cornell, Jim Morrison, 7)Досегашни (не)реализирани проекти: (пак не включвам участия като китарист) трибют-вечер на The Doors, опит за авторски неща с Pure Six (талантлива млада група), отделни пиянски изстъпления по караоке-барове 8)Странични интереси: литература, кино, фитнес, хубавия алкохол и, естествено, хубавите жени 9)В кратце(или с две думи за вас самите): това звучи като по сайтовете за запознанства на тийнчетата: "Опишете се накратко, кажете нещо за себе си...". ОК: секс, наркотици и рокендрол! А, да - и Джак! Цитирай
KhanAttila Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 What a cool dude! Ако направиш The Doors трибют, се грабвам от Пловдив за където и да е. Цитирай
bulby Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 Еее, Ричи, доста яки джемове правехме докато все още действаше с китарата. Недей с такова пренебрежение към миналото. Успех с новата формация и скоро да ви гледаме на Топ ъф дъ Попс! П.С. Доорс трибута си беше 6 точки, един от най-яките пърформънси, които съм гледал на клубна сцена в БГ! Цитирай
JD Отговорено Февруари 26, 2008 Автор Отговорено Февруари 26, 2008 10х Ще има още джемове, иначе за какво живеем... Rock on! Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 Здравей! Забрави да пишеш за Jamiroquai! (Vitrual Insanity) Цитирай
JD Отговорено Февруари 27, 2008 Автор Отговорено Февруари 27, 2008 ^ Да, както и за всякакви подобни псевдоподпявания от моя страна върху недобри сингбеци (и после пускани в раздел "кавъри" )... И отделни включвания в чужди парчета пак вокално. Иначе "Virtual Insanity", която беше поствана в "кавъри", си е супер, много сладко направена... Само вокалите да ги нямаше.... Поздрави! Цитирай
Recommended Posts