петканка Публикувано Февруари 24, 2008 Публикувано Февруари 24, 2008 здравейте на всички искам да помоля някой да ми каже как се нарича мелодията от музикалните кутийки и на кого е ако можете да ми пратите нотите ще съм ви още по-благодарна моля ви помогнете ми благодаря Цитирай
galas Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 (Редактирано) здравейте на всички искам да помоля някой да ми каже как се нарича мелодията от музикалните кутийки и на кого е ако можете да ми пратите нотите ще съм ви още по-благодарна моля ви помогнете ми благодаря За какви музикални кутийки става въпрос? Ако са тези за които се сещам, мисля, че всяка кутийка има различна мелодия, т. е трудно може да ти се помогне ако не дадеш някакъв коз Аз лично се сещам само за една мелодия от картичка: "На Елизе" от Бетовен. Може да попиташ продавачите на кутийки, ако случайно попаднеш на музикално просветен Успех в търсенето! Редактирано Февруари 26, 2008 от galas Цитирай
Recommended Posts