bony Публикувано Февруари 23, 2008 Публикувано Февруари 23, 2008 направихме го ей тъй на спомен просто ако някой го чуе да каже става ли или да го дообработваме като аранжимент Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 Готино сте го направили , но как да се включа в джем ? :-) Цитирай
bony Отговорено Февруари 24, 2008 Автор Отговорено Февруари 24, 2008 Благодаря ви! за джем ,то май мястото не му е тука ,но обещавам да измисля нещо за джем, само дето и хал хабер си нямам от компютърни записи но........ Цитирай
sound_forge Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 (Редактирано) Не се престаравайте с аранжимента-отдавана е измислен.По-добре зарежете RONDO A LA TURKA,и без това свирите само първите 2 части...С най-добри чувства и евала за ентусиазма... Редактирано Февруари 24, 2008 от sound_forge Цитирай
SviStyle Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 Благодаря ви!за джем ,то май мястото не му е тука ,но обещавам да измисля нещо за джем, само дето и хал хабер си нямам от компютърни записи но........ И кое не му става за джем?dedomito - засрами се! Понеже бях брадясъл като дърт пират, успях да смъкна аудиото.Записах ритъм китарите, и след това се обръснах - оттам дойдоха бръснарските терци. Ако бях кьорав с едното око сигурно щях да сваля и видеото, а ако и крака ми беше НАдървен можеше и да се монтирам в клипчето. Но все пак, ето го и моя вариант http://media.putfile.com/Klasika-v-janra . ДА, трудно се свири с куката, но се свиква. Цитирай
bony Отговорено Февруари 25, 2008 Автор Отговорено Февруари 25, 2008 еййййй направо ме разби респект! много яко си го направил :) две китари си е друго ,ние само се наказваме да свирим трио Цитирай
Recommended Posts