Jump to content
Българският форум за музиканти

Holy Land


Aresius

Recommended Posts

Ето едно не съвсем ново парче, което обаче чак сега го пускам в нета.

"Holy Land" не е съвсем характерно за мен парче, защото този път се опитах да вкарам и етно елементи, ама незнам дали се получи нещо стойностно. Все пак чуйто го и сами преценете :thumbs_up:

 

ЛИНК ---> Holy Land

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми харесва всичко, което си направил досега, включително и Holy Land. Не си ли обмислял варианта да свириш с група, т.е. да има китари , барабани , бас и вокали. Мисля, че може да се родят и в българия едни Rhapsody. :thumbs_up::recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми харесва всичко, което си направил досега, включително и Holy Land. Не си ли обмислял варианта да свириш с група, т.е. да има китари , барабани , бас и вокали. Мисля, че може да се родят и в българия едни Rhapsody. :recourse: :recourse:

 

 

Хмм... интересно. Да, в началото ми мина тази идея през ума, но не вярвам, че ще мога да събера съмишленици. Пък и не ми се ще да се опитвам да копирам музиката на любимата си група (Rhapsody). Има и още нещо - аз не съм музикант/инструменталист - аз съм композитор. Тоест не свиря сериозно на никакъв инструмент (е, не че въобще не мога да свиря на китара или на кийборд, но не достатъчно добре, за да съм в група).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не става дума да копираш Рапсоди. Просто интерпретирана класическа музика, това правят и те. Относно съмишлениците в тази насока - и аз си мисля, че ще е трудно, още повече в България, но все пак не пречи да се опита. Композицийте ти са много готини и приятни за слушане, аз винаги съм ги харесвал , имат смисъл и ме отнасят към други светове - продължавай да твориш!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.