SaturninE Отговорено Февруари 28, 2008 Автор Отговорено Февруари 28, 2008 А можещ да пееш и на улицата-хем ще изкараш пари-певеца е като птицата-пее където кацне Ми да мислила съм си го....С китарка някъде из улиците .Но целта изобщо на темата дет' пуснах е някой да сподели ,къде е пял/пее-било то вокална група ,хор(не е за предпочитане)къде ходи на уроци и така нататък ... Цитирай
vaska Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Е, определено има къде да пея - вкъщи, на репетиция с ансамбъла, на концерти... Цитирай
SaturninE Отговорено Февруари 28, 2008 Автор Отговорено Февруари 28, 2008 Не си от София нали ? Значи не можеш да ми помогнеш..... Цитирай
vaska Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Не си от София нали ? Значи не можеш да ми помогнеш..... За мен ли става въпрос? Цитирай
strange fruit Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Не твърдя ,че съветът е много добър ,но веднъж баща ми ме посъветва да си сложа възглавница на устата и така да си се разпиавам Представи си колко съм дотегнала ,макар 4е в къщи всички се занимават с музика Цитирай
SaturninE Отговорено Март 1, 2008 Автор Отговорено Март 1, 2008 Не си от София нали ? Значи не можеш да ми помогнеш..... За мен ли става въпрос? Абсолютно. Цитирай
amidala Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 SaturninE аз пея от 6 годишна сега пея в пловдивския хор на прф.Златина Делирадева ,, детска китка,, 9 НЕ Е НАРОДНО 0 и ми се наложи за 1 година да спра да ходя гласът ми стана се е дно никога не съм пяла професионално ,тряя се поддържа или уроци или хор аз ходя и на уроци и на хор ако ги спра няма да мога да пея толкова чисто Цитирай
Recommended Posts