sauron909 Публикувано Февруари 20, 2008 Публикувано Февруари 20, 2008 (Редактирано) Искам да си купя комплект барабани на които да свиря метал от рода на траш и нагоре и хардкор и нагоре.И може ли някой да ми даде линкове към някой сайт на някой комплект към 1500-2000 лева с чинелите, барабаните и хардуеара.Като се има в предвид че несам професионалист или нещо такова а просто искам с едни приятели да правим група. Редактирано Февруари 20, 2008 от sauron909 Цитирай
kukls Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 (Редактирано) отиваш до най-близкият до теб магазин или представител на Динакорд и си купуваш барабани MAPEX M Birch - цената е 569евро. демек около 1110лв , вземи ги с 22" каса , в сета се включват томове 8,10,12 и 14" , , 14" барабанче , и хардуер(педал за каса,стойка за барабанчето, фус машина и 2 чупещи се стойки за чинели.) за останалите пари си вземаш едни чинели Paiste Alpha Rock и си в джаза... ето ти ценова листа пепоръчвам ти този модел барабани, защото: 1) са утвърдена марка 2) модела е с брезови корпуси 3) читав хардуер 4) страхотна цена 5) бонус 8" rack том+холдер за него , нещо което друга марка барабани не дават току така. 6) аз лично по-добър вариант като качество/звук/цена не намерих и това лично е и моят избор от 2 месеца насам като качество на изработка и здравина на корпусите , както и като звук мисля че са равни или поне не отстъпват на култувите по нашите ширини YAMAHA Stage Custom но са на двойно по-ниска цена. успех ... и ако някой измисли по добра оферта за тез пари да ми се обади че съм се объркал и аз. в сценария не включвам варианти като .. имам приятел в ЮеСеЙ и там нещата са такива и такива пари... говоря за реалната ситуация тук и предлаганите тук марки Редактирано Февруари 21, 2008 от kukls Цитирай
sauron909 Отговорено Февруари 21, 2008 Автор Отговорено Февруари 21, 2008 (Редактирано) Аз съм във Велико Търново там май няма представители на динакорд.В Търново или някаде близо около търново каде има такъв магазин Редактирано Февруари 21, 2008 от sauron909 Цитирай
evans Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 от в сценария не включвам варианти като .. имам приятел в ЮеСеЙ и там нещата са такива и такива пари... говоря за реалната ситуация тук и предлаганите тук марки Тука са на почти на една и съща цена,разликата е някакви 100$. Цитирай
Recommended Posts