Jump to content
Българският форум за музиканти

усилвател?


Fallenblood

Recommended Posts

начи пак драсти. за моя голяма изненада разбрах, че моя милост май пак е награден със стипендия в размер на половин минимална работна заплата месечно xD след като с досегашната си купих китара и процесорче zoom, реших тая година да си взема и кубе, че ми писна все през компа да свиря :offtopic-001: откакто лордът на мрака ми разясни колко точно съм зле, си нямам кого да питам, освен вас xD ценовият ми обхват е колкото месеца по 110 лева мога да изтърпя, ама някакси не се виждам да дам над 500-600 лева; стилът - главно модерен метъл, но ми се ще тонът да е по-гъвкав; смятам да свиря с банда, пък може и някое концертче да ударим в зоната, знам ли, така че търся нещо с мощност 30 до 60 вата; не съм сигурен дали да е лампа... гледах ценоразписа на рандАлите в сайта на фактор, ще ми се да чуя мнение за тях (:

блъря предварително [тва не мога да повярвам, че аз го казах]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз мога да ти препоръчам Динакорд, но не знам дали имат магазин във Варна. Те имат доста продукти. Конкретно за кубе мога да си изкажа доброто мнение за Peavey Bandit 112. Kубето е много яко и спокойно мога да заявя, че на мен лично ми харесва повече от маршал за тия кинти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

динакорд има във варна, но чувам, че надували цените бая, тоз камертон къде се намира?

 

едит: ихааа, 80 вата за $400.. може ли некви семпли да чуя? (:

Редактирано от Fallenblood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами при условие че свириш с процесор не ти трябва лампа...или по-точно ти трябва, ама трябва и да махнеш процесора... Иначе както казва колегата KingdomX Peavey 112 ще ти свърши перфектна работа. Във Варна ще намериш Peavey при Тинко в магазина зад винса(вече станах като рекламен агент)...Можеш да провериш при Стоуни във Раизинг Форс, той поне свири на китара и би ти дал доста обективно мнение по въпроса...

Аре успех. Ще се видим в Зоната:thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.