johniebgood Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Отговорено Февруари 22, 2008 Ти си егати информирания пич !!! А за концерт...те нещата са с давност от 3- 4 години , на ниво дръм&бейс , та ако се наложи , ще падне ваденеее... Ше се спраите, не се коси. Само се организирайте. Ще додат ора, бъди сигурен! Айде бе, преди да запориш към викингските води уе?! Хеле па Тренкович как ми се слуша... А Сви Стайл и другите китаристи са ок! Ако пък и доведеш Копчев... Мечти... Make it come true! Ей ти още един проблем , в този проект има 5 парчета , записани от 4 китариста ... Цитирай
Blondelle Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Ха-ха да живее водката или там каквото консумирате! Цитирай
Scavenger Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 жестокооооооооооо издаите албум...КУПУВАМ ГО ВЕДНАГА Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 26, 2008 Автор Отговорено Февруари 26, 2008 Ще взема да кача парчетата в датата,та да се теглят свободно,но първо трябва да ми хареса как съм ги смесил и мастерирал. Цитирай
vader Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 иване-парчето ежестоко без тая лиготия с на всеки километър на края/стефане дърто магаре Цитирай
johniebgood Отговорено Март 1, 2008 Автор Отговорено Март 1, 2008 Ми , авторово виждане...то , края само допълва цялата идиотщина :-) Цитирай
Recommended Posts