Rocka rolla band Публикувано Февруари 18, 2008 Публикувано Февруари 18, 2008 Здравейте сладури, понеже някои от съфорумницте ме бяха посъветвали да не се занимавам с некачествено миди за бекинг трак, та реших да си изсвиря и изпея нещо с акустичната китарка. Относно парчето - ми пак е едно от любимите ми, а за Marti Pelow - жесток певец...и въпреки че ме кефи много по хард звученето, се опитах да направя нещо различно...малко ме изпорти 3та струнка накрая, ама карай да върви живота... Julia says Цитирай
DREAMMIND Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 Супер е кавъра, а с акустичен аранжимент, гласа изпъква и ,аве супер са вокалите Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 Парчето - оригиналът е хубаво парче. Кавърът е много приятен. Продължавай/те/ да пускаш/те/. Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Февруари 20, 2008 Автор Отговорено Февруари 20, 2008 Мерси пичове, малко се получи тъжничко парчето, ебати гадното....и не знам дали така става, ама сега правя нещо бая по яко, дано да стане готино ! Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Много приятно е станало . Браво ! И вокалите са много яки . Цитирай
Recommended Posts