dreamer Отговорено Ноември 19, 2004 Share Отговорено Ноември 19, 2004 Drum Kit from hell, rabotiat pod Giga studio i kato otdelni wave no nai dobre s giga studio , samplite sa na barbainsta na Messugah, negovia set e sempliran,barbani Sonor ot 10 do 24 in4a 4ineli na Sabian i Nikakolkoto tipa barban4eta na Ludwig koito izpolzva, koftito samo e 4e ako ne si gi namerish niakude iz neta ste triabva da se sharish dosta za nashite standarti Drug variant e da si namerish SF2 fila koito ste mojesh da go izpolzvash v Cakewalk da re4em,pri nego na razli4noto velositi razli4no sa samplirani, naprimer pri vel- 50 imash barban4e pri koeto 4uvash dolnata i gornata koji, pri 127 4uvash Rimshota i kojata, mngo dobre sa samplirani Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheNextDimension Отговорено Ноември 19, 2004 Share Отговорено Ноември 19, 2004 на reasonстава най-добре. има много звуци, а и можеш да отидеш в някое студио, да запишеш техните барабаните един по един и после да ги "вкараш" в reason-а. един вид да си ги семплираш. а може и да извадиш звука на барабаните от някой албум и да си имаш барабаните на metallica примерно) Рийзън е много яка програма за електроники, за писане на клавири също, но за барабнни е страшно неудобна. При нея не може да се сменя темп, метрум и т.н. Става ужасно ако искаш да направиш нещо по-"изчепено" така съм се мъчил че... не е истина Мисля че удобството наистина е Сонар или Кюбейз (моят избор) с плъгина батери Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Ноември 20, 2004 Share Отговорено Ноември 20, 2004 Хехехе... според това, което ми звучи логично и от малко разговори с Митака, мисля, че не е проблем да се докара подобен на даден барабан звук... просто трябва да си намерите нещо такова и да го обработите правилно... ако Митака ми отдели няколко минутки ще дам пример със СН на Пантера и аз съм го правил с pantera Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Ноември 20, 2004 Share Отговорено Ноември 20, 2004 Хехехе... според това, което ми звучи логично и от малко разговори с Митака, мисля, че не е проблем да се докара подобен на даден барабан звук... просто трябва да си намерите нещо такова и да го обработите правилно... ако Митака ми отдели няколко минутки ще дам пример със СН на Пантера и аз съм го правил с pantera след като орежеш всичко отгоре, после пак добавяш тия честоти Kick Drum Frequency : 50-100Hz Bottom to the sound 100-250Hz Roundness 250-800Hz Muddiness Area 5-8kHz High end prescence резултата е че имаш хубава каса на pantera но без томове и sd в крайна сметка има ли значение дали касата ще е на пантера или не? едва ли някой на когото му пуснеш парчето ще разбере това, освен ако не му кажеш и едва ли парчето от това ще стане по добро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 20, 2004 Share Отговорено Ноември 20, 2004 Много добре казано! Ама просто като си харесам някой барабан на някоя група и искам нещо такова... А иначе Бенджи, не те разбирам! Аз ползвам Guitar Pro за да напиша барабанените партии и не очаквам НИКАКЪВ звук от него... просто на него пиша барабаните, защото ми е лесно и работя с него от много време, а след това истинският звук се прави със семпли, NAtive instruments Battery и тн и тн. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
benjy Отговорено Ноември 20, 2004 Share Отговорено Ноември 20, 2004 А иначеБенджи, не те разбирам! Аз ползвам Guitar Pro за да напиша барабанените партии и не очаквам НИКАКЪВ звук от него... просто на него пиша барабаните, защото ми е лесно и работя с него от много време, а след това истинският звук се прави със семпли, NAtive instruments Battery и тн и тн. Извинявай, не съм те разбрал! Мерси за разяснението, ще ги пробвам тези семпли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 20, 2004 Share Отговорено Ноември 20, 2004 Хаха Пак не ме разбра... казах: ... семпли,Native instruments... в смисъл, че семплите се слагат в NIB А не че така се казват И за сега стават разни неща, но не е точно това което искам, така че продължавам да се уча... демек да питам Митака хаха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
benjy Отговорено Ноември 22, 2004 Share Отговорено Ноември 22, 2004 Хаха Пак не ме разбра... казах: ... семпли,Native instruments... в смисъл, че семплите се слагат в NIB А не че така се казват И за сега стават разни неща, но не е точно това което искам, така че продължавам да се уча... демек да питам Митака хаха Напротив, разбрах за какво говориш. Попадал съм на разни СЕМПЛИ в нета, но така и не съм правил нищо повече по въпроса (просто PC Drummer ме уреждаше). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts