Creeping_Death Публикувано Юни 20, 2005 Публикувано Юни 20, 2005 1)nickname:Creeping_Death 2)Възраст:17 3)Образование: Oсновно (все пак още съм на 17 ) 4)Вашият инструмент/и: Guitar 5)Предпочитан музикален стил: Ми падам си в стил-а на Metallica (любимата ми група), може би малко Neo Thrash, от всичко по малко, но си падам по speed metal-a 6)Вашият вдъхновител: Kirk Hammett (Можи да не е най-великия от великите, но за мен той винаги ще си остане най-големия вдъхновител. Начина му на свирене и до ден днешен ме завладява ) 7)Досегашни (не)реализирани проекти: няма 8)Странични интереси: Интересувам се от Hardware и Software. Занимавам се интензивно особено със Software обичам да пътувам и то изключително много 9)В кратце(или с две думи за вас самите): М от Хасково съм! Казвам се Мустафа, но всички мои приятели ми викат Мусти Така съм свикнал и аз Long Live Metal and Metallica Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 20, 2005 Отговорено Юни 20, 2005 ооооооооооооо съгражданино! добре си дошъл! Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 Ха още един мийетлаист Много ставате бре Нищо всичките сте добре дошли че поне от бира не се плашите Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 (Редактирано) привет и от мен, как сте там, върви ли групарството Редактирано Юни 24, 2005 от peshoy2k Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 Здрасти и от мен!!! Много неща да научиш тук и много хубава музика да напишеш, че да ни я пуснеш и ние да и се накефим :hello: Цитирай
Creeping_Death Отговорено Юни 25, 2005 Автор Отговорено Юни 25, 2005 Мерси на всички Ще се помъча А за това, че ще науча много съм сигурен Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 здрасти и приятни мигове във форума..да научиш много Цитирай
Recommended Posts