flash_max Публикувано Февруари 12, 2008 Публикувано Февруари 12, 2008 то се намира в gmail-a. пътят до него е muzikant.org@gmail.com->Dimitar Pnanayotov->pesni4ka->(прикачен фаел) the best song. пп. дайте мнение моля ви. знам, че има какво още да се барне по него... Цитирай
Nikolay Petev Yolov Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 то се намира в gmail-a. пътят до него е muzikant.org@gmail.com->Dimitar Pnanayotov->pesni4ka->(прикачен фаел) the best song. пп. дайте мнение моля ви. знам, че има какво още да се барне по него... Брато, не разбрах как да го слу6ам. Прати го тук: n_iolov@yahoo.com Може да ти кажа някои съвет. Цитирай
SLADKO_ Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 то се намира в gmail-a. пътят до него е muzikant.org@gmail.com->Dimitar Pnanayotov->pesni4ka->(прикачен фаел) the best song. пп. дайте мнение моля ви. знам, че има какво още да се барне по него... Искам и аз да го чуя, може ли?! Цитирай
Icarus Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 (Редактирано) ^Отивате в gmail.com. Адрес -> Muzikant.org, pass -> mymusic. После търсите сред подателите Димитър Панайотов (във входящата кутия е, най-отгоре; към автора - ако ще ползваш gmail да си качваш нещата, направи си label там, доста по-лесно ще бъдат намирани). Както и да е. Чух го, напомня ми малко на Bush, на които съм фен ама.. звукът е отвратителен. Звучи все още прекалено разкъсано и просто като безцелно дрънкане. Все пак за първи опит не е зле - работи го, мисли как би звучало завършено, а също намери и начин да го запишеш малко по-сносно. Редактирано Април 15, 2008 от Icarus Цитирай
Recommended Posts