LOE Публикувано Февруари 11, 2008 Публикувано Февруари 11, 2008 Малко металия: http://media.putfile.com/kumers-01 Свиренето е зле... тва е първоначалната идея когато още измислях рифовете, не съм презаписвал китарите, и за тва има малки разминавки на места (свирено е първо китари и после по тях са редени тъпаните) Цитирай
jFog Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 пич,с все по мелодичната тенденция която вкарваш ше ме напрайш фен номер едно! много яко смеска се получава с мелодичните тупа лупа и бруталните забежки! машала!. ма искам и с вокали да постнеш катого сковеш отвсякъде. Цитирай
LOE Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Отговорено Февруари 11, 2008 мерси мерси... само да се похваля... това е първатя изява на новия ми бас, и мноо му се кефя определено Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Интересни като звук барабани си направил! И блендите на китарите са уникални - не знам защо но навяват асоциация с "кости" у мен... Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Жълтите човечета (хедбернгърчетата) уцелват такта хехехе.... Цитирай
Recommended Posts