Steve Vai Публикувано Февруари 11, 2008 Публикувано Февруари 11, 2008 колеги тъй като съм фен на техно ритмите бихте ли ми казали някоя програма за техно с готови ритми,защото искам да запиша соло китара върху тях.......комбинацията им много ме кефи,чуите третата песен на АСТРАЛ нещо подобно искам http://music.download.com/astralv/3600-866...-100229758.html Цитирай
elKobo Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 ми що не пробваш със fruty loops? не е с готови ритми, но се работи толкова лесно с нея, 4е можеш да правиш по няколко албума на ден... иначе ти препоръчвам Reason. по-трудно се усвоява, но можеш да си я пуснеш да работи в паралел с Cubase и да си записваш направо китарите, миксираш, експортваш и издаваш Цитирай
antonium Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 пробвай тва hip-hop ejay има готови рими, семпли, всичко Цитирай
Steve Vai Отговорено Февруари 12, 2008 Автор Отговорено Февруари 12, 2008 мерси колеги ще ги пробвам и двате Цитирай
Recommended Posts