miro Публикувано Юни 18, 2005 Публикувано Юни 18, 2005 Мисля,че е редно останалите музиканти да отделят по лев на месец и да ги внасят във фонд наречен "клавиризъм".Така,ние,бедните пианисти ще бъдем по-добре обезпечени,няма да свирим вече на Касио ,ще си купуваме по-скъпи машини и няма да ни търсят под дърво и камък.Мисля да говоря и с Милен Велчев по въпроса Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 Аз съм абсолютно "за", макар че не съм с Касио, ами с Роланд, но реколта 1987 г. Напоследък все по-малко се пише в раздел Клавишни...защо така? Цитирай
miro Отговорено Юни 18, 2005 Автор Отговорено Юни 18, 2005 И аз съм с Роланд ама Касио си е нарицателно за горките клавиристи Цитирай
Uraganski Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 Верно си е мда да...Добра идея,къде е касата да пусна 1лв. Цитирай
Topsun Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 Много сте зле.като сме на изчезване,това означава,че сме малко и интереса е много голям за нас,което по себе си означава,че имаме избор какво да правим,с кой да свирим,колко пари да взимаме и т.н.Това са пълни измислици.Ако си действащ пианист няма за кво да мрънкаш за такива "дребни проблеминапротив-ще ти е много по-яко Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 Много сте зле.като сме на изчезване,това означава,че сме малко и интереса е много голям за нас,което по себе си означава,че имаме избор какво да правим,с кой да свирим,колко пари да взимаме и т.н.Това са пълни измислици.Ако си действащ пианист няма за кво да мрънкаш за такива "дребни проблеминапротив-ще ти е много по-яко Прав си, ама то става дума по-скоро за друго нещо: че за китаристите има много повече неща по българските магазини, а в колко магазина има синтове и други такива, където може да отидеш да пробваш.... И другото много важно (поне според мен и се надявам да не разсърдя китаристите, щото и аз още се числя и към тях ) - много по-лесно и евтино излиза да се оборудва добре един китарист, отколкото един клавирист. Какво имам предвид(приблизителни цифри): много хубава китара 1000 лв., много хубав процесор 500 - 600 лв., като дали ще има кубе и колко пари вече е според зависи... Да кажем 2000 лв. За такива пари много хубав синтезатор почти не може да си намериш Иначе съм абсолютно съгласен с Топси, че това че сме малко ни прави ценни кадри Цитирай
ivosiliev Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 Правете касата.. Ама верно, че ще ни трябват за всеки по над 2000 - бая големчка каса ще да е Цитирай
Topsun Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 за 2000 лв си взимаш чудесен синтезатор - стига да имаш толкова пари.верно е,че в бг няма много избор,но за сметка на това има интернет,има магазини които исписват неща по каталог и дори ти правят отстъпка ако плащаш в кеш,има сумати врътки и далавери,за които не мога да говоря тук ,но вариянти има много.не мисля,че е правилно да има каса за пианистите,щото тогава трябва да има каса и за китаристи и басисти,барабанисти и певци...с какво ни прави по-привилегировани от тях?пак ви казвам,че само си чеште езиците.всеки има нужда от пари,но ми е направо смешно,че стоите и мрънкате и карате харата да ви съжаляват! Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 стоите и мрънкате и карате харата да ви съжаляват! Нищо подобно! Просто си говорим, щото много тихо стана в тоя раздел на форума П.С. Не се впрягай толкова толкова бе човек! Ти да не мислиш, че това за касата е насериозно!?! Цитирай
Topsun Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 разбира се,че нено ме дразни това,което съм казал по-горе за съжаляването.дори и да не е така,мисля,че има много други теми свързани със синтезатори и техники на свирене и какво ли не. Цитирай
Hayasco Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 Един добър клавирист, би трябвало да се понадуе при това търсене, да си повдигне цената. Глейте тука що са китаристи; току изпищи някой за клавирист. Е, ний май се оправяме достатъчно добре и без ремаркета. БТВ, "клавирист" ми звучи адски гадно като дума, по кръчмарски, смърди ми на кебапчета- това наименование е измислено само от китаристите и барабанистите. Цитирай
Topsun Отговорено Юни 20, 2005 Отговорено Юни 20, 2005 ами за това аз казвам,че съм пианист или кейбордист Цитирай
miro Отговорено Юни 20, 2005 Автор Отговорено Юни 20, 2005 Топсън-е,ти от майтап не разбираш ли? ....... Иначе обещавам от днес нататък да пускам само сериозни теми. Цитирай
Topsun Отговорено Юни 20, 2005 Отговорено Юни 20, 2005 разбирам бе баткато майтап,майтап,ама на гол г*з си е жив е*ан Цитирай
Recommended Posts