Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Мисля,че е редно останалите музиканти да отделят по лев на месец и да ги внасят във фонд наречен "клавиризъм".Така,ние,бедните пианисти ще бъдем по-добре обезпечени,няма да свирим вече на Касио ;) ,ще си купуваме по-скъпи машини и няма да ни търсят под дърво и камък.Мисля да говоря и с Милен Велчев по въпроса ;)

• Отговори 57
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Аз съм абсолютно "за", макар че не съм с Касио, ами с Роланд, но реколта 1987 г. ;)

Напоследък все по-малко се пише в раздел Клавишни...защо така? ;)

Отговорено

Много сте зле.като сме на изчезване,това означава,че сме малко и интереса е много голям за нас,което по себе си означава,че имаме избор какво да правим,с кой да свирим,колко пари да взимаме и т.н.;)Това са пълни измислици.Ако си действащ пианист няма за кво да мрънкаш за такива "дребни проблеми;)напротив-ще ти е много по-яко ;)

Отговорено
Много сте зле.като сме на изчезване,това означава,че сме малко и интереса е много голям за нас,което по себе си означава,че имаме избор какво да правим,с кой да свирим,колко пари да взимаме и т.н.:)Това са пълни измислици.Ако си действащ пианист няма за кво да мрънкаш за такива "дребни проблеми:)напротив-ще ти е много по-яко ;)

Прав си, ама то става дума по-скоро за друго нещо: че за китаристите има много повече неща по българските магазини, а в колко магазина има синтове и други такива, където може да отидеш да пробваш....

И другото много важно (поне според мен и се надявам да не разсърдя китаристите, щото и аз още се числя и към тях :P ) - много по-лесно и евтино излиза да се оборудва добре един китарист, отколкото един клавирист. Какво имам предвид(приблизителни цифри): много хубава китара 1000 лв., много хубав процесор 500 - 600 лв., като дали ще има кубе и колко пари вече е според зависи... Да кажем 2000 лв. За такива пари много хубав синтезатор почти не може да си намериш ;)

Иначе съм абсолютно съгласен с Топси, че това че сме малко ни прави ценни кадри :greenball:

Отговорено

за 2000 лв си взимаш чудесен синтезатор - стига да имаш толкова пари.верно е,че в бг няма много избор,но за сметка на това има интернет,има магазини които исписват неща по каталог и дори ти правят отстъпка ако плащаш в кеш,има сумати врътки и далавери,за които не мога да говоря тук :greenball: ,но вариянти има много.не мисля,че е правилно да има каса за пианистите,щото тогава трябва да има каса и за китаристи и басисти,барабанисти и певци...с какво ни прави по-привилегировани от тях?пак ви казвам,че само си чеште езиците.всеки има нужда от пари,но ми е направо смешно,че стоите и мрънкате и карате харата да ви съжаляват!

Отговорено
стоите и мрънкате и карате харата да ви съжаляват!

Нищо подобно! :greenball:

Просто си говорим, щото много тихо стана в тоя раздел на форума :)

П.С. Не се впрягай толкова толкова бе човек! Ти да не мислиш, че това за касата е насериозно!?! :):P

Отговорено

разбира се,че не:greenball:но ме дразни това,което съм казал по-горе за съжаляването.дори и да не е така,мисля,че има много други теми свързани със синтезатори и техники на свирене и какво ли не.

Отговорено

Един добър клавирист, би трябвало да се понадуе при това търсене, да си повдигне цената. Глейте тука що са китаристи; току изпищи някой за клавирист.

Е, ний май се оправяме достатъчно добре и без ремаркета. :blink:

БТВ, "клавирист" ми звучи адски гадно като дума, по кръчмарски, смърди ми на кебапчета- това наименование е измислено само от китаристите и барабанистите. ;);)

Отговорено

Топсън-е,ти от майтап не разбираш ли? :D ....... :o Иначе обещавам от днес нататък да пускам само сериозни теми.