Paliev The Butcher Публикувано Юни 18, 2005 Публикувано Юни 18, 2005 В момента ме боли гърбът зверски от това,че постановката ми е като на Квазимодо лека по-лека ще се оправя. Съвети, ругатни? Цитирай
evans Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 (Редактирано) Какво да ти кажа приателю на пръв поглед постановката си е безобидна работа , но това се гради с много години ,даже и аз в момента все още я испипвам .Но ще ти кажа горе долу аз на какво наблягам 1свиря школата стик контрол ,тя е само за барабанче , същевременно упражнениата ги разхвърлям и на комплекта 2 опитвам се да свиря и по двата начина ,първия е само от китка а вториа използвам и пръсти 3 при свирене гледам да използвам цялата ръка , не разчитам само на китка 4 опитвам се също така ,като свиря някои упражнениа да използвам отскока на палката (ако не се лъжа това се казва рибаунт), 5 опитвам се да свиря с голяма динамика Редактирано Юни 18, 2005 от evans Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Юни 19, 2005 Автор Отговорено Юни 19, 2005 Имах предвид постановката на комплекта и факта,че съм се прегърбил от неправилно свирене на комплекта, но мерси много...наистина полезни съвети. Цитирай
Rosty Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 Сложи си огледало до коплекта, така че да можеш да се виждаш в профил. Знам че звучи малко глупаво, но знам много добри барабанисти, които го използват и наистина помага. Освен това така можеш да си следиш аплитудата на палките и да гледаш дали е равна, а не на последно място помага и за изграждане на готина визия. Цитирай
evans Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 То чат пат и аз се прегърбвам но това е ако свиря 4-5 часа това е нормално ,като се получи ставам излизам на вън да се раздвижа и т.н Саймън Филипс има оперция на прешлените от пресвирване ,за това споко не си единствен .Също така като седнеш да свириш не се опитвай да се навираш в барабаните Цитирай
YtseJam Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 И аз все забравям да не се гърбя. Нищо, един ден ще свикна да се изправям. Цитирай
The Crow Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 На мен не ми е лесно да седя с изправен гръп ,пък камо ли да свиря ,обаче като се сетя се опитвам да се изправям .Абе трудно си е ама всичко е въпрос на навик Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 21, 2005 Отговорено Юни 21, 2005 хм,не съм сигурен дали и аз имам точно същия вид изгърбване,при мен по-скоро рамената отиват напред....... :think: Цитирай
imperor Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 В момента ме боли гърбът зверски от това,че постановката ми е като на Квазимодо лека по-лека ще се оправя. Съвети, ругатни? Eдин път, преди много време, попитах учителя ми: "Драго, к'во да направя, защото се гърбя, а и столчето ми е много неудобно и само се местя и нагласявам?" Отговора беше; "Не знам досега някой колега да ми се е похвалил с удобно столче, а като се гърбиш... глътни бастун и може да има няк'ъв ефект. " След което се захили, както само той може да го прави. Така че братко, да не ти пука. Гледай "Калифорния джем" и се наслади на Ян Пейс, особено по време на солото! Той май има и сколиоза. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 Бах ли му мааата- и аз се гърбя яко ,ама аз и като не свиря си се гърбя)Не е лесно....1.90 да си висок и едва 68-70 кила(като ме навали дъжда яката)... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 какво е сколиоза ? (а хемороиди нямате ли ? ) Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Изкривяване на гръбначния стълб. Хемороиди имат тираджиите. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 всеки тираджия и всеки втори барабанист(сериозен) Цитирай
bradata Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 А мен ме боли задника от скапаното столче! А иначе и аз се изгърбвам! Цитирай
Recommended Posts