spotlight_kid Публикувано Юни 17, 2005 Публикувано Юни 17, 2005 аве айде да направим една темичка в която всеки да сподели некви по-нестандартни упражнения на мен например ми казаха да въртя палка за барабани с лявата ръка че помагало за пръстите...не знам дали е верно но сега дали от внушение или наистина смятам че съм в най-добрата си форма Цитирай
AXE Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 Аз правя едно упражнение с дясната ръка (и за лява става) - бързо и рязко съкращаване на раменните мускули в продължение на няколко минути Помага много - остава ти много повече време за свирене Цитирай
hypermusic Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 (Редактирано) Не знам тва колко е нестандартно.Видях го от stu hamm. За преди свирене аз почти винаги го правя- изпъваш малкия и средния пръста, а показалеца и безименния ги държиш с палеца, след тва обратно (трябва да са макс. изпънати). По едно време почваш да ги редуваш бързичко. Готин stretching. aaa, забравих- тва е за лявата ръка ако някой не се е досетил Редактирано Юни 18, 2005 от hypermusic Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 еми аз като гледах едно видео на Стиви Рей Воун,и после на Майк Анжело и от тогава правя следното упражнение за лявата ръка - опитвам се всичко с изключение на акордите(щото е почти невъзможно )да го свиря и отгоре на грифа(пояснявам,че под отгоре имам впредвид ръката ти не е отдолу ами отгоре,един вид на обратно)не че се получава но се опитвам Цитирай
Glacierise Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 String pushdowns, finger flapping... Четете Joey Andreas @поразяващата ръка: От тва, дето го описваш, файда голема не вервам да видиш Цитирай
AXE Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 Четете Joey Andreas След цялата работа да му объркаш на човека името Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 @поразяващата ръка: От тва, дето го описваш, файда голема не вервам да видиш не аз не го правя за файдата а живот и здраве един ден като порасна и като излезна на някой концерт,хората да не ме гледат като посредствен китарист,а да ги впечатля Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 18, 2005 Автор Отговорено Юни 18, 2005 Аз правя едно упражнение с дясната ръка (и за лява става) - бързо и рязко съкращаване на раменните мускули в продължение на няколко минути Помага много - остава ти много повече време за свирене аве туй упражнение всеки който са харсва си го прави... оооо яяяяя вунда бааааа яяяя шнеллл шнелллл их коминнннн Цитирай
max_paine Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 твърдо подкрепям Spotlight_kid :violin: Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 Аз правя едно упражнение с дясната ръка (и за лява става) - бързо и рязко съкращаване на раменните мускули в продължение на няколко минути Помага много - остава ти много повече време за свирене аве туй упражнение всеки който са харсва си го прави... оооо яяяяя вунда бааааа яяяя шнеллл шнелллл их коминнннн Оооооо Машаалаа! Цитирай
Recommended Posts