sas1986 Публикувано Февруари 9, 2008 Публикувано Февруари 9, 2008 Здравейте. Искам да ви помоля да ми дадете информачия за учители, школи и др. за духови инструменти, по конкретно кларинет. Разгледах темите тук и видях, че има няколко теми свързани с въпроса ми, но ми се сториха неясни. Не съм музикант, но имам желание. Предполагам 4е съм малко стар за тези неща, но както и да е - 20 години. От София съм. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Здравей. За уроци по саксофони и кларинети винаги препоръчвам услугите на Емануил Манолов - Бадема. Страхотен преподавател, страхотен музикант и най-вече страхотен човек. Ако искаш негови координати ми пиши едно ЛС. Поздрави, Петър Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 (Редактирано) Ако искаш да се занимаваш с народна музика, мога да ти препоръчам страхотен кларинетист. Казва се Горан и освен педагог е и майстор на духови инструменти - поправя ги. Пиши на Лични за повече информация! Редактирано Февруари 9, 2008 от Ивелин Цитирай
Recommended Posts