dedomito Публикувано Февруари 8, 2008 Публикувано Февруари 8, 2008 http://www.esnips.com/doc/21ba7be2-9627-4f...domito-kretenia ни е риба ни е рак . -. -. -. -. -. -.- -.- -.- .- .-.- .- .- .- .- Цитирай
lizardman Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 е тва определено има много яки моменти, браво! на мен доста си ми хареса, особено втората половина като че ли. само така, не мога да разбера що се срамат всички. излейте си душътъ Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 8, 2008 Автор Отговорено Февруари 8, 2008 само така, не мога да разбера що се срамат всички. излейте си душътъ Напълно подкрепям Цитирай
necrony Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 много е добро, създава готина атмосфера Цитирай
izhvurlen Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Чудесни са идейте,хващат ухото.Поздравления. PS Юзърнейма ти е ВЕЛИКАНСКИ! Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Отговорено Февруари 11, 2008 Чудесни са идейте,хващат ухото.Поздравления.PS Юзърнейма ти е ВЕЛИКАНСКИ! ОООО , мерси много , ника ще взема да си го патентовам и да си направя сайт - dedomito.com , хахаха . Радвам се че ти е харесало . Единственото което не ме раздва е че китарата съм я записал само на две просвирвания и на много моменти бъркам , но пък важното е че се харесва . Този ден като го записвах трябваше да ходя нощна смяна на работа и не ми се ходеше , мисля че нежеланието ми се усеща в песента . Цитирай
rocker_vn Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Митак,немога да ги слушам от esnips-а.... бах мааму,още с включването и нета ме дразни пак... Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 12, 2008 Автор Отговорено Февруари 12, 2008 Ненко верни друже , не може да е от нета , нещо компа се е насмел . Пробвай и с различни браузери , не моо да не мооо Айде добре се завърнал във форума стари Рокере !!!!!!! Цитирай
alexthegreat Отговорено Февруари 14, 2008 Отговорено Февруари 14, 2008 Много приятно, харесва ми някак дарк звученето (според мен). Барабанките са супер разчупени. BTW някакъв състейнър ли позваш за солото? Особено в началото имам чувството, че не е "нормална" тази дължина на тона Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 14, 2008 Автор Отговорено Февруари 14, 2008 Много приятно, харесва ми някак дарк звученето (според мен). Барабанките са супер разчупени. BTW някакъв състейнър ли позваш за солото? Особено в началото имам чувството, че не е "нормална" тази дължина на тона Барабаните са Адектив Друмс и ЕЗ Дръмер едновременно , състейнър нямам , ползван е компресор и то ВСТ . По принцип ползвам само софтуер като ефекти . Black Bird , радвам се че ти е харесало . Пак се оказва , че неща записвани по-набързо без да ги умувам много стават по-добре . Цитирай
Recommended Posts