Jump to content
Българският форум за музиканти

Пролетно разчистване


Кои от пиннатите теми да останат  

26 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Тъй като пиннатите теми са повече от нормалните теми на първа страница, смятам че има нужда от разчистване, като това не подлежи на коментар.

 

В момента има 11 такива теми, мисля че трябва да се ограничат на 5 - 6 максимум за да има поле за нормалните теми. Пускам анкета - всеки може да гласува за темите, които смята че задължително трябва да останат (може да се гласува едновременно за няколко теми) и на базата на резултатите ще оставя първите 5 или 6 теми събрали най-много гласове.

 

Тези теми, които отпаднат могат да се сложат като линкове в една пинната тема със заглавие "Други интересни" и така няма да се загубят, а и ще можем да добавяме там и още интересни теми. Уроците също могат да се сдобият със специална тема с линкове, тъй като все пак има надежда че ще се появят още интересни материали за обучение.

 

Освен това приемам всякакви идеи за подобряване на състоянието на този подфорум (Барабани), но на лични съобщения, не тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.