Guest kura Публикувано Юни 17, 2005 Публикувано Юни 17, 2005 1.nickname:kura,2.-22 години,3.образование-студент пред завьршване на международни отнишения в Благоевград.4.инструменти-основно китара,малко пяно и пиано,барабани и вокал :read: .5.музикален стил-rock,rock&roll,metal...6.т.н.ми осьзнаване стана чрез METALLICA,което си остава и до днес! естествено не слушам само тях.абе хипарче сьм си,така че се сешате на кьде бия(надявам се ) 7.нереакизирани проекти-има много такива,както и обратното 8.странични интереси-пьтувания(на стоп),купони(яки),алкохол(всякакьв) 9.за мен самия- тихичьк,мьлчаливичьк,стараещ се да не привлича погледи-това е 1-та ми страна,а другата е точно ОБРАТНАТА,което става по-често(особенно през ноща ) + + , :guitar: = :twisted: (май ми мирише на шизофрения-майтапя се :exclaim: ) Цитирай
Fenix Отговорено Юни 17, 2005 Отговорено Юни 17, 2005 Hello, doctor Jeckyl... oh hello to you too, mr Hide Цитирай
Recommended Posts